Неотдавна Xiaomi чрез сайта за потребителско инвестиране Youpin обяви, че

...
Неотдавна Xiaomi чрез сайта за потребителско инвестиране Youpin обяви, че
Коментари Харесай

Смарт радиаторът на Xiaomi бе разпродаден преди да се появи в магазините

Неотдавна Xiaomi посредством уеб страницата за потребителско вложение Youpin разгласи, че набира средства за основаването на смарт радиатора Smartmi Electric Heater Smart Edition . В началото на седмицата компанията разгласи, че устройството няма да се появи в магазините, тъй като всички ресурси към този момент са продадени. Оказа се, че този нагревател е най-успешния артикул на платформата Youpin, събрал 3385% повече средства от поисканата в началото сума. Основната причина за това е ниската цена на устройството – едвам 399 юана или $57 .

Новият Electric Heater е вторият модел на Xiaomi с марката Smartmi. Температурата на първия се настройваше ръчно, а неговата цена бе 269 юана или $38.

Smartmi Electric Heater Smart Edition е смарт версията на радиатора. Дизайнът не се е трансформирал, само че са добавени нови функционални благоприятни условия. Главната специфичност е съществуването на Wi-Fi модул, благодарение на който радиаторът се ръководи посредством особено приложение за смарт телефони. То дава опция за включване и изключване на радиатора, за контролиране на температурата от 16 до 32 градуса по Целзий, както и блокиране на ръчното ръководство.

Освен това, Smartmi Electric Heater има дребен екран, показващ настоящата температура, както и датчик за спестовност на силата. Устройството може да включено към системите на умния дом и да се ръководи посредством гласови команди.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР