Неотдавна в уеб пространството се появи информация, че първоначално броят

...
Неотдавна в уеб пространството се появи информация, че първоначално броят
Коментари Харесай

AMD заяви, че видеокартите Radeon VII няма да бъдат дефицитни

Неотдавна в уеб пространството се появи информация, че в началото броят на създадените видеокарти Radeon VII ще бъде прекомерно стеснен, а версии за AIB сътрудниците може и да няма. Според информацията на уеб портала TweakTown, продажбите на графичната карта ще започват на 7 февруари, като в магазините ще бъдат показани не повече от 5 хиляди екземпляра на новата видеокарта.

Но в този момент уеб изданието Tom’s Hardware се обърна непосредствено към AMD, с цел да проясни обстановката. Производителят не заяви какви ще бъдат доставките на Radeon VII и просто съобщи, че графични карти от този модел ще има за всички.

„Въпреки че не разгласяваме индустриалните индикатори на своята продукция, на седми февруари ще предложим графични карти както непосредствено за AIB сътрудниците, по този начин и посредством AMD.com. Считаме че доставките на Radeon VII ще удовлетворят търсенето на всички геймъри“ – се споделя в формалния отговор на AMD.

Не се споделя, дали пали през това време производителите ще съумеят да приготвят лични модификации на Radeon VII. Има възможност сътрудниците на AMD просто да слагат личните си лепенки върху вентилаторите на еталонната версия. Но като се има поради спадналия интерес към криптовалутите, наличните екземпляри на графичната карта Radeon VII би трябвало да са задоволителни за всички почитатели на компанията Advanced Micro Devices.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР