Неотдавна в интервю за Business Of Fashion Джон Галиано разказа

...
Неотдавна в интервю за Business Of Fashion Джон Галиано разказа
Коментари Харесай

Талантливият, луд и объркан Джон Галиано

Неотдавна в изявление за Business Of Fashion Джон Галиано описа пред публицисти, че в стилната къща Margiela се усеща по-свободен, в сравнение с в Dior. В припадък на искреност дизайнерът съобщи, че към момента не работи на цялостни обороти, само че към този момент е подготвен да се завърне с цялостни сили в бизнеса. Изглежда трагичната обстановка, в която бе забъркан Галиано, към момента го държи крепко. Трябва да признаем, че сбирката, която сътвори Галиано за Maison Margiela не провокира бурни реакции нито в критиците, нито във почитателите на модата, написа Elle.

Получил картбланш от самия Мартин Маржела, дизайнерът явно към момента е вцепенен в изразителността си. Галиано разяснява: „ Разбирам логиката на психиката на Мартин и я употребявам като насочна точка. “ Все още обаче не е ясно в какво направление е отправил поверената му марка.

„ Бих желал да работя повече в моите лични условия, през днешния ден това не е толкоз досадно, както беше преди време “, споделя дизайнерът като засяга 2000 година, когато създаваше 32 сбирки годишно.

Поклониците на Галиано към момента не схващат какво желае да каже той и какво прави. Дизайнерът непретенциозно предизвестява: „ Не работя с цялостни сили в Maison Margiela. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР