Неотдавна учените са открили на територията на Египет изоставен подземен

...
Неотдавна учените са открили на територията на Египет изоставен подземен
Коментари Харесай

Учени откриха изоставен от извънземни град

Неотдавна учените са разкрили на територията на Египет зарязан под земята град, в който се счита, че са живели пришълци от други планети.

До този извод са стигнали уфолозите след провеждането на редица проучвания. Във въпросното подземие на хуманоиди са открити над 20 стаи в разнообразни размери.

Предполага се, че в тях са живели разнообразни същества, които са били високи към метър и половина. До този извод са стигнали учените след оглед на въпросните пространства.

Според тайните отчети, оповестени в профилирани издания, пришълците имали едва телосложение и точно по този начин можели да се придвижват из тесните коридори на постройките.

Египет от дълго време е място, за което се допуска, че е било посетено от извънземни, само че все по-често се разгласяват информации за това, че там е имало извънземни и точно по този начин са били основани и пирамидите.

За въпросното " средище на извънземни " към този момент се оферират и туристически турове. Повечето от организациите са го присъединили в обиколката си и се надпреварват да примамват клиенти с евтини пътешествия до такава степен.

Източник pochivka.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР