Неотдавна стана ясно, че Лили Клюкарката е в очакване на

...
Неотдавна стана ясно, че Лили Клюкарката е в очакване на
Коментари Харесай

Онемяхме! Лекарите Извършиха Немислимото С Горещата Звезда На Бтв! Последиците Са Фатални, Може Да Застигне Всеки!

Неотдавна стана ясно, че Лили Клюкарката е в очакване на първата си рожба. Бащата на детето е ресторантьорът Станислав Костов. Лили е в четвъртия месец от бременността си и точно около зачеването се е сблъскала със скандалната истина за родните медици.

Лили Клюкарката не крие, че е забременяла след цялостен куп премеждия, през които е минала. Твърди, че бременността й е била колкото предстояща, толкоз и изненадваща.

Пояснява, че е предстояща, тъй като с приятеля й вършат опит да имат дете от две години. Освен това зад тила си има и един несполучлив опит за инвитро.

В последна сметка Лили Клюкарката забременяла по натурален метод. Твърди, че за това знамение дължи голяма признателност на доктор Добринка Петрова.
След дългото вървене по тъгите из най-прехвалените столични клиники, тя посетила и доктор Петрова в Града под тепетата.

След направените й проучвания, лекарката разкрила, че Лили Клюкарката страда от инсулинова устойчивост. Тя е възмутена по какъв начин никой от светилата, през чиито кабинети е предходна, не се е сетил да й направи сходно проучване.

С голямо оскърбление Лили споделя, че преобладаваща част от медиците гледали на нея като на ходещ банкомат.

След като станало ясно, че страда от инсулинова устойчивост и й била назначена съответната терапия, Лили Клюкарката забременяла по натурален метод още на втория месец.

Тя трябвало да съблюдава хранителен режим, от който напълно се изключват въглехидратите и плодовата захар. Освен това пиела и лекарства, които оказвали въздействие върху равнището на инсулина.

Възмутена е по какъв начин „ чудото “ може да се случи против медикаменти, които й костват 10 лв. на месец, а в това време сякаш светилата на родната медицина, й източили десетки хиляди левове. Лили показва вярата си, че в България има повече отдадени на работата си лекари като доктор Петрова, на която попаднала по щастлива случайност, написа pik.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР