Неотдавна се разшумя около изтекло видео, документирало НЛО, за което

...
Неотдавна се разшумя около изтекло видео, документирало НЛО, за което
Коментари Харесай

Места в България, за които се твърди, че са посещавани от извънземни

Неотдавна се разшумя към изтекло видео, документирало НЛО, за което Пентагонът удостовери, че е достоверно. Известният научен физик и футуролог доктор Мичио Каку разяснява този клип в подтекста на изтекли записи през 2020 година, доказани също от американските военни като достоверни.

По думите му е въпрос на време човечеството да откри контакт с извънземни до края на този век. Разбира се, допустимо е извънземните циливизации да бъдат първи. 

Вдъхновени от тази вест, ви представяме няколко места в България, за които се има вяра, че са били посещавани от извънземни.

Едно от тези неповторими места си остава Царичина . През 90-те години Царичина нашумява с разкопки, осъществени в търсене на богатство с извънземен генезис. Екстрасенсът Елисавета Логинова е директен участник в изследването на въпросната дупка, в която е е забъркано даже името на началника на генералния щаб на българската войска по това време Радню Минчев.

               

Мястото на разкопките става конфиденциален боен обект, на който работят единствено екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните. Участниците в интервенцията упорстват проучването на царичинската дупка да продължи.

Учени имат вяра, че военните са били подведени от екстрасенсите. 30 години по-късно това може да бъде най-голямата машинация в новата ни история, или дълго търсеното доказателство, че не сме сами във Вселената, разказва каналът  във.

Преди няколко години над разкопките в Царичина се появяват странни виолетови светлини ( или най-малко по този начин настояват хората). Според очевидци виолетова светлина излиза от мястото, където в миналото военните копаеха в дирене на извънземен разсъдък. Край мистериозната дупка са забелязвани и хора със странни уреди в ръце. Възможно е фенове уфолози да мерят радиацията на обекта, търсейки сигнали за наличието на непознати цивилизации. Днес дупката е консервирана и в нея никой не би могъл да проникне. Входът на гигантския трап е покрит с камъни, върху които е излята солидна бетонна плоча. 



Село Гърло също пази истории и митове за извънземни. Изключително известен измежду феновете на историята и старините е мегалитният храм-кладенец, основан преди към 3000 години (Бронзовата епоха). Архитектурата му е забележителна за времето си, а градежът е един от най-старите на Балканския полуостров. 

Вярва се обаче, че точно тази околност била посещавана от извънземни. Тук се били случвали най-различни странни неща, които актуалната просвета не може да изясни, което пък дава голям брой мотиви на уфолозите да изградят своите теории, писа преди време вестник " Телеграф ".

Има две ниши, за които се счита, че са били част от антична обсерватория и през тях са следени звездите и луната. На един камък пък има чудноват знак, който е като звездната карта на съзвездие Орион, написа още изданието. 



Преди време се появи новината, че над язовир " Студена " било следено НЛО. Свидетели описват, че извънземните са се появили като светложълта светлина, а главният им транспортен съд е бил охраняван от самолети, които са кръжали към него. Ситуацията се повторила няколко пъти и по този начин била забелязана от огромен брой локални поданици. Кладничани не се наемат да кажат дали безводието в района е привлякло НЛО-то, само че нямат мемоари, когато язовирът е бил цялостен, да са ставали очевидци на сходни паранормални феномени, пишат от " България Днес ". Според различен човек нашествениците се появявали и денем, само че не били тъкмо извънземни, а други страховити същества.



Интересно е да се спомене, че в материал на предходната година също бе обявено, че България била на 8-о място в Европа " по престой на извънземни ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР