Неотдавна при гостуването си в телевизионната рубрика на журналиста Диана

...
Неотдавна при гостуването си в телевизионната рубрика на журналиста Диана
Коментари Харесай

Сдружение „Зограф“: Боил Банов е купил къща в Копривщица за без пари

Неотдавна при гостуването си в телевизионната графа на журналиста Диана Найденова „ Карай направо” министърът на културата Боил Банов се похвали, че си е закупил къща в гр. Копривщица, в която към този момент с огромно наслаждение отсяда и преспива при всяка една опция. От имуществената декларация на министър Банов в регистъра на лицата, заемащи висши обществени длъжности, която е качена на уеб страницата на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), излиза наяве, че през 2018 година той се е сдобил в Копривщица с къща с обща разгъната застроена повърхност от 140 кв. метра, както и с дворно място към нея от 324 кв.метра против сумата от 56 700 лв. , означават от съдружие „ Зограф “.

Шансът да ударите шестица от тотото обаче е неведнъж по-голям, в сравнение с да съумеете в действителност да си закупите къща с дворно място във възрожденска Копривища за такива напряко смешни пари - в случай че се поразровите и прегледате обявите на организациите за недвижими парцели, бързо ще установите, че в действителност къщи с тази площ и с дворни места на сходни свръх занижени и повече от атрактивни цени в китното подбалканско градче не се оферират и не се продават – нито през днешния ден, нито през последните най-малко няколко години, установяват от гражданското съдружие.

В тази обстановка министър Банов дължи най-малкото обществено пояснение за въпросната си преференциална имотна облага за сумата от едвам 56 хиляди лв., както и до каква степен е действителна оповестената от него цена за покупко-продажбата на къщата с дворното място в Копривища в имуществената му декларация на уеб страницата на КПКОНПИ, декларират от съдружие „ Зограф “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР