Неотдавна певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След

...
Неотдавна певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След
Коментари Харесай

Михаела Филева заведе гадже в Куба! Певицата щастлива с рекламист

Неотдавна певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След раздялата с рапъра Павел тя дълго време бе сама, само че не щеш ли най-накрая е отрила човек, който я прави щастлива, научи HotArena .

Благодарна съм му за това, че подхожда с необикновено схващане към мен като актьор. Той няма нищо общо с музикалните среди ”, изясни изпълнителката, която е част от менторите в шоуто „ Гласът на България ”. 

Филева посочи, че се усеща доста щастлива с новото си гадже. Приятелят й не е известно лице, занимава се с маркетинг и реклама. Заедно са от няколко месеца, само че връзката им процъфтява, писа „ Уикенд “.

На концерта си в зала 1 на НДК певицата благодари на обичания си за грижата и вниманието „ Много е скъпо индивидът до теб да ти схваща кино лентата, макар че не е част от цялата тази въртележка ”, изрече се изпълнителката. Тя към този момент е срещнала младежа с околните си и твърди, че всичките й другари са го одобрили. 

Макар че е заета с разнообразни професионални задължения, Михаела съумява да намира свободно време за гаджето си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, а в този момент са в Куба на сантиментална отмора. 

Говори се, че певицата сама платила ваканцията, тъй като желала да направи подарък на обичания си мъж. Откакто Владимир Ампов – Графа се зае да я продуцира, кариерата на Филева внезапно потегли нагоре, а банковата й сметка набъбна. Тя даже купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния парцел броила сериозна сума от личните си спестени средства. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР