Неотдавна певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След

...
Неотдавна певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След
Коментари Харесай

Ето Кого Михаела Филева Заведе В Куба

Неотдавна певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След раздялата с рапъра Павел тя дълго време бе сама, само че не щеш ли най-накрая е разкрила човек, който я прави щастлива.

“Благодарна съм му за това, че подхожда с необикновено схващане към мен като актьор. Той няма нищо общо с музикалните среди”, изясни изпълнителката.

Филева посочи, че се усеща доста щастлива с новото си гадже. Приятелят й не е известно лице, занимава се с маркетинг и реклама. Заедно са от няколко месеца, само че връзката им процъфтява.

На концерта си в зала 1 на НДК певицата благодари на обичания си за грижата и вниманието “Много е скъпо индивидът до теб да ти схваща кино лентата, макар че не е част от цялата тази въртележка”, изрече се певицата, представена от Уикенд. Тя към този момент е срещнала младежа с околните си и твърди, че всичките й другари са го одобрили.

Макар че е заета с разнообразни професионални задължения, Михаела съумява да намира свободно време за гаджето си. Вюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, а в този момент са в Куа на сантиментална отмора.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР