Неотдавна пък емблематичното му парче Кекс попадна в статия на

...
Неотдавна пък емблематичното му парче Кекс попадна в статия на
Коментари Харесай

Папи Ханс изуми британци! Вижте с какво

Неотдавна пък емблематичното му парче „ Кекс ” попадна в публикация на английско издание. Там пародийната ария на родния реализатор стана част от графа, наречена „ Какво слуша светът ”. Британското издание не пропусна да означи, че видеото към парчето изобилства от полови препратки. написа блиц.

Въпреки че на пръв взор в клипа се демонстрират рутинни извършения по каланетика от 80-те. Само че текста е тип „ рецепта ” по какъв начин да си приготвите кекс... само че подтиква към неприлични асоциации. Една от аргументите – че на български език думата „ кекс ” прилича „ секс ”.

Припомняме, че единствено четири месеца след излизането си песента „ Кекс ” събра съвсем 7 млн. гледания в известен уебсайт за видео шерване.

Междувременно за изненада на мнозина стана ясно, че Папи Ханс е един от създателите на най-новото парче на Луна – „ Леко, леко ”, в което фолкпевицата залага на типичната си провокация.

Малко след края на присъединяване му в миналогодишния сезон на " ВИП Брадър " пък, стана ясно, че Константин Трендафилов, както е цялото име на Папи Ханс, влиза в учебниците по български език за 7-и клас. Оказа се, че къс откъс от последния му разказ е оповестен и взе участие, въпреки и без негово единодушие в образователната стратегия.

„ Ползва се един къс откъс от моя разказ, с който се демонстрира по какъв начин разчупената тирада може да влиза в литературата. Това мен извънредно доста ме учуди, тъй като никой не ме е питал за позволение. От друга страна, е голямо самопризнание за мен ”, съобщи артистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР