Неотдавна Хейли Бийбър претърпя неприятен здравословен инцидент. Той се случи

...
Неотдавна Хейли Бийбър претърпя неприятен здравословен инцидент. Той се случи
Коментари Харесай

Хейли Бийбър разказа цялата история за здравословния инцидент

Неотдавна Хейли Бийбър претърпя противен здравословен случай. Той се случи при започване на март, само че малко по-късно моделът показа в обществените мрежи, че се възвръща бързо. А не щеш ли в този момент към този момент се усеща подготвена да опише и цялата история към преживяваното.

Във видео в YouTube Хейли го дефинира за "най-страшния миг от живота ". И напомня, че до момента в който е закусвала със брачна половинка си Джъстин Бийбър и са си говорели, внезапно се е почувствала необичайно. Усещане, което е минало през рамото до пръстите на ръцете ѝ.

Както излиза наяве по-късно, откакто е била откарана в болница, 25-годишният модел е имала кръвен съсирек в мозъка. А повода за него най-вероятно е Covid-19, който Хейли е преболедувала.

Във видеото тя споделя какви тъкмо проучвания са ѝ били направени. Обяснява и по какъв начин лекарите са имали подозрения за дупка в сърцето ѝ, само че по-късно са я успокоили. Въпреки че е положение, което е по рождение, тя не страда от него.

"Заключението беше, че имам кръвен съсирек, който е стигнал до сърцето ми и вместо това, което нормално се случва - сърцето да го филтрира през дробовете, съсирекът се е промъкнал чак до мозъка. "

В края на видеото Хейли разкрива, че неотдавна е минала през процедура, след която към този момент се усеща отлично. И успокоява всички ни с думите:

"Сега, откакто разбрахме всичко, се усещам облекчена. Ще мога да продължа напред и да пребивавам живота си, след тази в действителност плашеща обстановка. "

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР