Неотдавна Google представи новата операционна система Android 9.0 Pie и

...
Неотдавна Google представи новата операционна система Android 9.0 Pie и
Коментари Харесай

OUKITEL анонсира смартфона C13 Pro: дисплей с прорез и ОС Android 9.0 Pie

Неотдавна Гугъл показа новата операционна система Android 9.0 Pie и доста консуматори нямат самообладание да тестват нейните благоприятни условия. Но не остана доста време за очакване, тъй като OUKITEL при започване на месец март ще предложи на пазара своя нов смарт телефон C13 Pro, работещ под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie.



C13 Pro употребява Android 9.0 Pie с по-удобни уведомления, бързи настройки, лесна конфигурация силата на звука, опция за редактиране на фотосите – всичко това разрешава по-удобна работа и по-голямо наслаждение от потреблението на мобилната електроника.

От пръв взор си проличава, че дизайнът на OUKITEL C13 Pro е в жанр iPhone X. Дисплеят е с тесни рамки, като само долната рамка е по-широка. Основната камера е двойна, а двата датчика са ситуирани в горната лява част на задния панел. В долната част е сложено логото на OUKITEL, дружно с формалния уеб уебсайт на компанията. C13 Pro е оборудван с 6,18-инчов екран, предпазен с 2,5D извитото закалено стъкло Asahi. Нещо повече, телефонът е по-красив с потреблението на закалено стъкло и на гърба. С помощта на адаптивната консумация на сила и адаптивната бляскавост на екрана, обезпечени от Android 9 Pie, акумулаторната батерия с потенциал 3000 mAh обезпечава дълга самостоятелна работа. Около 30% от нейната сила се икономисва от специфичния режим в който влизат приложенията, когато не се употребяват.

Според OUKITEL, C13 Pro ще излезе на пазара през месец март тази година. Това е смарт телефон от начален клас и цената му ще бъде прелестно ниска. А вие каква очаквате да бъде цената на този смарт телефон?
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР