Неотдавна Гейтс се е насочил към закупуване на акции в

...
Неотдавна Гейтс се е насочил към закупуване на акции в
Коментари Харесай

Бил Гейтс пренарежда портфейла си от акции, предвиждайки бъдеща криза

Неотдавна Гейтс се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с артикули от първа нужда, като да вземем за пример селското стопанство

Последните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и човеколюбец Бил Гейтс, накараха редица хора да се замислят какви вероятни бъдещи опасности са го подтикнали да работи по този метод, съобщи БГНЕС.

Според вестник "Marca ", Гейтс продава някои от своите акции и "променя фокуса на вложенията си ", като специалистите считат това развиване за "сигнал за нова допустима рецесия в структурите на пазара ", защото милиардерът евентуално счита, че "определени браншове " стават прекомерно рискови.

Съобщава се, че наскоро Гейтс се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с артикули от първа нужда, като да вземем за пример селското стопанство (Sanderson Farms).

Списание "Barron's " пък загатва, че създателят на "Майкрософт " е закупил още акции на компанията за ръководство на боклуци "Republic Services ", на която той към този момент е най-големият акционер.

А ходовете на Гейтс за закупуване на акции във "вътрешния превоз " карат някои хора да подозират, че той "предвижда нова интернационална рецесия ", прибавя "Марка ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР