Неотдавна Челси Клинтън помогна за представянето на първи по рода

...
Неотдавна Челси Клинтън помогна за представянето на първи по рода
Коментари Харесай

Влиянието на бащите върху живота на децата

Неотдавна Челси Клинтън оказа помощ за представянето на първи по рода си отчет за бащинството пред Организация на обединените нации, проведен от MenCare и техните сътрудници, в който са оценени стотици изследвания за бащинството. Те демонстрират за какво и по какъв метод бащите са извънредно значим фактор в живота на децата. Във въпросния отчет се постановат следните съществени извода, които дружно с някои други, подбрани от Huffington Post, разкриват мощното въздействие, което бащите оказват върху децата си през целия им живот.

1. Когато децата имат задоволително пълноценна връзка с бащите си, те си играят добре с другите деца, а това допуска позитивно социално-емоционално другарство с деца от същата възраст и на по-късен стадий от живота.

2. Ролята на бащата преди, по-време на бременността и след раждането на детето носи „ дълготрайни изгоди, “ включително позитивен резултат върху здравето на майката и новороденото.

3. Децата с всеотдайните татковци стартират учебно заведение с по-голяма степен на академична подготвеност, съгласно Министерството на здравеопазването на Съединени американски щати.

4. Когато бащите вземат участие в образованието на децата си, децата освен се оправят по-добре в учебно заведение, само че и е по-вероятно да се дипломират и да реализират по-големи триумфи в кариерата си, а от там и във финансово отношение.

5. Езиковото другарство на бащата с детето в ранна възраст е тясно обвързвано с развиването на неговите езикови умения.

6. Всеотдайността на бащата при развъждането на детето се обвързва с по-ниски равнища на меланхолия, боязън и подозрения в личните благоприятни условия у децата, когато отраснат.

7. Нивата на неприятно държание и проблеми в учебно заведение са по-ниски измежду момчетата, чиито татковци вземат участие интензивно в развъждането им.

8. Подходът на бащата към домашните отговорности е мощен знак за професионалните упоритости на дъщерите, когато пораснат, демонстрира изследване на Университета на Британска Колумбия.

9. Младите дами, чиито татковци са взели участие интензивно в тяхното развъждане имат по-високо мнение за себе си и по-високо равнище на самоуважение.

Инфо: profit.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР