Неотдавна бяха анонсирани процесорите AMD Ryzen Threadripper 2000 и съвсем

...
Неотдавна бяха анонсирани процесорите AMD Ryzen Threadripper 2000 и съвсем
Коментари Харесай

Водните охлаждания ENERMAX LIQTECH TR4 II поддържат 500W процесори

Неотдавна бяха обявени процесорите AMD Ryzen Threadripper 2000 и напълно скоро 250W топ-чип ще излезе на пазара. Но за неговата правилна работа е нужна ефикасна охладителна система, като да вземем за пример новите водни охлаждания ENERMAX LIQTECH TR4 II. Те са проектирани особено за платформите Socket TR4 / SP3 и процесори с TDP над 500 W. Това значи, че тези охладители са изключително подобаващи за овърклок.



Серията ENERMAX LIQTECH TR4 II включва три модела: два, с радиатори 240 и 280 милиметра и с по два вентилатора, както и 360 мм вид с три вентилатора. И трите модела имат огромна медна основа с построена вътрешна система от микроканали (технологията Shunt-Channel-Technology). Избрана е производителната помпа EF1, която изпомпва до 450 литра охладителна течност в час. Теглото на охладителите според от размера на радиатора е 1100, 1260 и 1395 грама. Максималното равнище на шума е в рамките на 14-28 децибела

Във водния блок на новите процесорни охлаждания ENERMAX LIQTECH TR4 II е сложена светодиодна подсветка. Тя може да се контролира и синхронизира благодарение на технологията ASUS Aura Sync. Цената на новите устройства към този момент не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР