Неостаряващият секссимвол на Холивуд Джордж Клуни е актьорът, заработил най-много

...
Неостаряващият секссимвол на Холивуд Джордж Клуни е актьорът, заработил най-много
Коментари Харесай

Клуни е най-печелившият актьор

Неостаряващият секссимвол на Холивуд Джордж Клуни е артистът, проработил най-вече през миналата година съгласно списание „ Форбс “. Звездата е инкасирал доходи от 239 милиона $, като огромна част от тях са от добре развиващия се бизнес с компанията за текила, в която е съучастник.

57-годишния ас се подрежда на второ място в листа, като е изпреварен единствено от боксьора Флойд Мейуедър, който е проработил 285 милиона $. Кайли Дженър от клана Кардашиян пък заема третото място с доходи от 166,5 млн. $. Само преди седмица, още веднъж „ Форбс “ направи прогноза, че през 2019 година Кайли ще се трансформира в най-младия милиардер, изпреварвайки по този индикатор даже Марк Зукърбърг.

В Топ 10 на най-богатите звезди се подреждат също групите U2, Coldplay, Ед Шийрън, Дуейн Джонсън Скалата, и футболните звезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Сред стоте подредени в класацията известни персони едвам 15 са дами. Общото благосъстояние на звездите в листа се пресмята на 6,3 милиарда, което е с 22% повече от предходната година.

източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР