Неостаряващият кубинец Алфредо Торес е могъл да се уреди с

...
Неостаряващият кубинец Алфредо Торес е могъл да се уреди с
Коментари Харесай

Щерката на Румен Овчаров превъртяла от страст по Алфредо Торес. Жена му бързо охладила мераците й

Неостаряващият кубинец Алфредо Торес е могъл да се уреди с добра партия от родния политически хайлайф. Шоколадовият танцьор в продължение на година бил обект на подчертаното еротично внимание на Яна – щерката на аления енергиен гуру Румен Овчаров, дочу HotArena.

Домогванията на прохождащата певица към Алфредо били ежедневни, есемеси по нощите, изненадващи срещи на улицата, до момента в който в последна сметка другояче кротичкият Торес не тропнал с крайник да бъде оставен на мира. Яна Овчарова и танцьорът се познават от дълго време, само че искрата у шармантната алена наследница припламнала при започване на годината, до момента в който двамата подготвяли фотосите за взаимното си парче „ Мучо горещо ”. В клипа, който излезе на бял свят през април, певицата и кубинецът се отдават дружно на буйни латино танци.

Яна обаче се поувлякла и решила да придвижи връзките си с тъмнокожия красавец отвън екрана – напряко в леглото . Алфредо обаче се оказал изцяло непокорен на чара й, въпреки да е прочут, че е с толкоз положително сърце, че мъчно отхвърля на жена и затова към този момент е наплодил 7 деца.  „ Беше нещо ужасно, то не бяха предложения за кафе, дребни подаръчета, сякаш инцидентни срещи ”, споделя сътрудник от трупата на Алфредо .

„ В един миг Яна стартира да му звъни всеки ден, позволяваше си да го набира и по нощите, сякаш по работа. Нашичкият, нали си е добродушко, не смееше да я отреже и единствено се хилеше и кимаше с глава разбиращо. На жена му Гена обаче й прекипя и тя го накара да постави завършек на този цирк ”, признаха очевидците на настойчивата свалка.

Кубинецът най-после се престрашил и обяснил на госпожа Овчарова, не е неловко да се виждат и чуват толкоз постоянно. Въпреки това Яна не се отказала, а траяла да го обсипва с внимание месец-два, преди в последна сметка да загуби интерес към знойното кубинско тяло, написа " Таблоид ".

Яна Овчарова е родена в Москва и е дипломирана в специалността „ интернационалните стопански връзки ” в Университета за национално и международно стопанство. Работи като банкер, само че гради и музикална кариера, надалеч от дългата сянка на баща Румен. „ Откакто се помня, пея. В нашето семейство по майчина линия върви певческият гений. Моята баба беше национална певица, а майка ми постоянно е била душата на компанията с безбройните песни, които знае и пее. ”, споделя палавата Яна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР