Неоптимистични новини около алпиниста Боян Петров, икономически развития у нас,

...
Неоптимистични новини около алпиниста Боян Петров, икономически развития у нас,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 14 май



Неоптимистични вести към алпиниста Боян Петров, стопански развития у нас, а в Израел - принуждение и жертви след преместването на американското посолство. Редакционният екип на показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 14 май, понеделник.
НАМЕРИХА ЕКИПИРОВКА НА БОЯН ПЕТРОВ, НЕГО - НЕ
Екипът на шерпите, който търси българския планинар Боян Петров, се връща в базовия лагер под Шиша Пангма. Спасителите са съумели да открият част от оборудването на алпиниста и обособени принадлежности. Друга диря от Боян Петров към този момент няма.
ВЕЧЕ НАБИРАТ СИЛА ТЕОРИИТЕ, ЧЕ С БОЯН ПЕТРОВ съдебна експертиза Е СЛУЧИЛО НЕЩАСТИЕ МЕЖДУ ЛАГЕР 3 И ВРЪХ ШИША ПАНГМА
Между лагер 3 и самият връх Шиша Пангма има няколко пропасти. Става въпрос за пропасти, които постоянно са напълно покрити със сняг и е изцяло допустимо при преход, в случай че се отклониш даже минимално, да се случи покруса. Точно такава е теорията на един от най-опитните шерпи в Непал, който е непосредствен другар и на Боян Петров. Това съобщи Кирил Петков – един от околните другари на Петков, който е на място в Непал и следи от близко избавителната интервенция в помощ на огромния ни планинар.
МИРОСЛАВ НЕНКОВ: ИМА ЕДНА ШАЙКА, КОЯТО ИЗТОЧВА КРЪВТА НА ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА
" Има една тайфа, която източва кръвта на здравната ни система ". Това съобщи някогашният министър на опазването на здравето Мирослав Ненков. По думите му какъвто и надзор да се наложи " ще стартира друго влияние против този, който се пробва да управлява. Най-вече посредством медиите. Случката поради която ген. Петров се отдръпна от поста е тъкмо такава. "
ДЪРЖАВАТА НАРОЧНО ПОЗВОЛЯВА ИЗМАМИ С ГОРИВА ПРЕЗ БЪЛГАРСКО ПРИСТАНИЩЕ?
От 1 януари тази година всички митнически хранилища трябваше да са оборудвани с измервателни уреди, свързани с Агенция " Митници " и с Национална агенция за приходите – според промени в Закона за акцизите и данъчните хранилища (чл. 103в, алинея 1). Изключения не се предвиждаха.
ДО КРАЯ НА 2018-ТА МОЖЕ ДА ИМА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИНВЕСТИТОР ЗА АЕЦ „ БЕЛЕНЕ”
България би трябвало да потърси опция за реализирането на пазарен принцип и без държавна гаранция на АЕЦ „ Белене “, с цел да започва този развой ще бъде нужен мандат от Народното събрание. Това съобщи министърът на енергетиката Теменужка Петкова на форума „ Атомекспо 2018 “ в Сочи.
РАЗСЛЕДВАТ ОФИЦИАЛНО Министерство на вътрешните работи ЗАРАДИ СЪМНИТЕЛНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) се е захванала с публични поръчки на Министерство на вътрешните работи. АДФИ проверява поръчките след сигнал на неправителствената организация Антикорупционен фонд.
ПЛАНОВЕТЕ ЗА ЛЕТНИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН: РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ, ЧИСТА ВОДА И ТИШИНА
През това лято концесионерите и наемателите на плажовете би трябвало да слагат началото на разделно събиране на отпадъците, сподели през днешния ден във Варна министърът на околната среда Нено Димов.
КМЕТЪТ И ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ НА РАДОМИР ОТИВАТ НА СЪД ПРОЧЕТИ ОЩЕ: HTTPS://WWW.ACTUALNO.COM/SOCIETY/KMETYT-I-ZAMESTNIK-KMETYT-NA-RADOMIR-OTIVAT-NA-SYD-NEWS_674469.HTML © ACTUALNO.COM ОТ ЮЛИ съдебна експертиза ОЧАКВА ПОСКЪПВАНЕ НА ТОКА, ПРИРОДНИЯ ГАЗ, ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА
Прогнозата е на ръководителя на КЕВР Иван Иванов. Над 90% от природния газ у нас е импорт от един единствен източник - Русия. Именно поради повишаването на съветския газ, се усилват и цените.
Съединени американски щати ОТКРИХА ПОСОЛСТВОТО СИ В ЙЕРУСАЛИМ
Въпреки кървавите конфликти в Ивицата Газа, при които починаха над 50 палестинци.
НЕТАНЯХУ ОПРАВДА НАСИЛИЕТО В ИВИЦАТА ГАЗА
„ Терористичната организация Хамас съобщи желанието си да унищожи Израел и изпрати хиляди да разрушат оградата ни на границата в опит да реализират това. Ние ще продължим да действаме по този начин, че да осигурим сигурността и сигурността на страната ни и жителите й ", съобщи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР