Неописуем психически тормоз, люти клетви, обиди и ужасяващи заплахи –

...
Неописуем психически тормоз, люти клетви, обиди и ужасяващи заплахи –
Коментари Харесай

Жесток психически тормоз в бургаските храмове

Неописуем душевен тормоз, люти обети, обиди и ужасяващи закани – на това са подложени чиновници и свещеници в църковните храмове на Бургас. Всички те застанаха групово пред Burgas24.bg, с цел да опишат за мъката, на която са подложени от години и за бездействието на институциите, които позволяват кошмарът им да продължава.

В основата на целия смут е една жена – Кирикиция Щерева. Поведението на едрата руса бургазлийка е освен смущаващо, само че и нелегално, безапелационни са от храм "Свети свети Кирил и Методий “ и от храм "Св. Иван Рилски “, където наш екип се срещна обширно с казуса.

Още щом прекрачи прага на Божия дом, косите на чиновниците безусловно се изправят от смут. Тормозът, на който ги подлага Кирикиция е заслужен за перото на Стивън Кинг. Пристъпва безшумно до тях и заплашва, че ще ги залее с киселина, след това изпада в дива гняв и стартира да наскърбява хората. Застава пред иконите и стартира на всеослушание да се моли за гибелта на децата им. Кълне свещениците и популяризира най-личните секрети на всеки един от чиновниците. Някак си Кирикиция съумява да се домогне до слабите места на всеки един от тях и ги употребява, с цел да ги срине душевен.

Свещениците не имат вяра дамата да страда от психическо заболяване, защото дейностите й били хитри и невъзмутими. От храмовете десетки пъти са викали полиция, писали са стотици тъжби. Правили са опит да изкарат ограничаваща заповед, която да ги избави от ужаса. Всеки път щом чиновниците на реда се появели, тя приемала облика на кротка и хрисима женица, пристигнала да възпламени свещ и да се помоли. И по този начин хората се оказват в патова обстановка.

Проверка на Burgas24.bg откри, че преди повече от 20 години Кирикиция Щерева е била уважавана учителка по български език и литература. Според нейни някогашни възпитаници, се отнасяла добре с всички, била строга, само че обективна. После обаче претърпяла преломен случай. Била нападната от роми, пребита и ограбена. От тогава нещо се пречупило в нея. Сега постоянно може да бъде видяна да обикаля улиците, мъкнейки големи торби. Повече наподобява на клошар, в сравнение с почитан възпитател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР