Neon 750 RGB гарантират удобство и пълноценно изживяване при гейминг(снимки

...
Коментари Харесай

Genesis Neon 750 RGB – стилни слушалки за гейминг


Neon 750 RGB подсигуряват улеснение и пълноценно преживяване при гейминг
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Какво желае човек от своите слушалки? Чист и пълностоен тон, улеснение, добър надзор и прелестен външен тип. Всичко това е налице в Genesis Neon 750 RGB – секси и стилни слушалки, които идват на пазара на атрактивна цена, без ни минимум да наподобяват като на ниска цена артикул.

Гейминг-слушалките Neon 750 RGB Gaming се оферират с индивидуален 3,5 мм жак и USB конектор. Микрофонът се прикрепва в допълнение. Genesis са присъединили разширителен USB кабел и конвертор от индивидуален 3,5 мм жак към двоен 3,5 мм жак, тъй че потребителят може да извлече максимума от своето устройство, по какъвто и метод да го употребява.



Още от пръв взор прави усещане, че омекотяващите съставни елементи са в обилие – и на наушниците, и на свързващата ги лента. Освен, че подсигурява улеснение, този подходи прави слушалките да наподобяват доста геймърски.

Наушниците пасват чудесно върху ушите и са удобни даже при продължителна игра. Прекрасни са и за слушане на музика по време на работа пред компютъра, като човек може да ги употребява дълги часове, без да изпита дискомфорт.

RGB украсата им е забележителна, само че даже и без нея слушалките наподобяват доста добре. Въпреки, че са налични евтино, Genesis Neon 750 RGB в нито едно отношение не основават чувството за на ниска цена артикул, за устройство от невисок клас. С дизайна си и ценовото си позициониране несъмнено са мощна конкуренция за доста от висококласните марки на пазара, като в това време има учредения да се чака, че ще бъдат и доста дълготрайни – Genesis е марка, която е потвърдила, че прави здрави, дълготрайни и постоянни артикули, макар че резервира цените релативно ниски.

Neon 750 RGB имат 50-милиметрови драйвери, което е общоприетоо за гейминг-слушалки в днешно време. Тези драйвери разрешават първокласен тон без значение дали става дума за слушане на музика или за игра – с тях геймърът може да долови и най-тихите стъпки на врага във виртуалния свят, пристъпващ деликатно зад ъгъла. Е, няма подозрение – колкото по-лесно се долавят стъпките на врага в играта, толкоз по-добре!

На самия кабел на Neon 750 RGB има вградено дистанционно управление, което може да заглуши микрофона, да усили или понижи силата на звука, да включва и изключва RGB подсветката. За някои това може да наподобява ненужно, само че въпреки всичко не всеки има бутони за ръководство на звука на клавиатурата си или на друго комфортно място, тъй че контролерът върху кабела е добре пристигнал.

Що се касае до RGB резултатите, те са красиви, многоцветни, гладко преливащи се и чудесно допълват зрелищния светлинен театър на геймърското бюро. Трябва да се признае, че RGB светлините не са ярки и натрапчиви, само че за сметка на това наподобяват наситени и плътни в полумрак. Без подозрение Genesis са постигнали превъзходен баланс от позиция на естетиката в светлинните резултати.

Genesis Neon 750 RGB – механически параметри

При цена от към 70 лв. в магазинната мрежа Neon 750 RGB е положително предложение за всички, които желаят хубави слушалки за гейминг и за слушане на музика, дълго, удобно и на търпима цена. Обичайно в този ценови клас човек би направил прочут компромис, само че в тази ситуация с Genesis Neon 750 RGB подобен не се постанова.

Напротив, потребителят може да се похвали с хубаво изглеждащи, стилни, качествени слушалки, с прелестен RGB резултат, без да наподобяват крещящо, безсрамно или претрупано. Геймърският тип на играча е обезпечен, с чувството за висок клас и удивително качество. Звукът е със напълно обичайно качество. Но най-важното, за което в действителност би трябвало да си приказваме, е комфортът по време на приложимост, и това е 100% налице при Genesis Neon 750 RGB.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР