Неохраняемите плажове крият опасности. Това каза в интервю за Агенция

...
Неохраняемите плажове крият опасности. Това каза в интервю за Агенция
Коментари Харесай

БЧК: Неохраняемите плажове крият опасности

Неохраняемите плажове крият рискове. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус шефът на Водноспасителната работа на БЧК Антон Налбантов във връзка случаите в морето.
„ Те са по-опасни от позиция на това, че там няма ситуирани водноспасителни постове, надлежно водни спасители, които при нужда и при пораждане на случай биха го предотвратили или биха оказали помощ на индивида във водата “, сподели Налбантов.
Той предложи на плажуващите да употребяват охраняемите къпални места, да заобикалят тези, които са неохраняеми. „ Съответно заплахите са разнообразни от рода на мъртви течения, на висок бал на безредици. Това са на първо място рисковите моменти или рисковите обстановки във водата на морето. Когато в такава среда попадне, неумеещ добре да плува човек, неминеумо се приключва с съдбовен край. Да, по-спокойно е, всички знаем, че неохраняемите плажове са по-привлекателни от позиция на спокойствието, което има там “, изясни още Налбантов. Той регистрира, че от време на време неохраняемите плажове са по-екзотични, само че в това време крият рискове и това би трябвало да се знае.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР