Неочаквано признание направи първата съпруга на президента Румен Радев. Красивата

...
Неочаквано признание направи първата съпруга на президента Румен Радев. Красивата
Коментари Харесай

Неочаквано признание направи бившата жена на Румен Радев

 Неочаквано самопризнание направи първата брачна половинка на президента Румен Радев. Красивата банкерка Гинка Кесякова, която бе изоставена от летеца и сменена с актуалната първа дама Десислава Радева, загатна, че с някогашния ѝ мъж са заровили томахавките.

В коментар под своя фотография в обществените мрежи, на която тя пие кафе в столична сладкарница, Гинка удостовери, че отново се чува и вижда с някогашния си мъж. Причина за това станаха думите на американски боен водач, добър другар на президента, който написа до първата му жена: " Страхотна фотография, Гинка. Надявам се ти и цялото семейство да сте добре. Моля те, поздрави брачна половинка ти от мен! “ От своя страна Кесякова дава отговор: " Благодаря ти, Джо. Всички сме доста добре. Надявам се и вие. Ще му предам поздравите, давам обещание ти. “

Очевидно Гинка и Румен са преодолели рецесията и към този момент поддържат връзка другарски, а тя най-сетне е съумяла да му елементарни, че я остави да отглежда двете им деца съвсем сама.

Отношенията на президента с първата му брачна половинка се вледениха, откакто Радев влезе на " Дондуков “ 2. Че двамата нямат никаква връзка, се разбра, когато през 2017 година Кесякова бе подала тъжба до Съвет за електронни медии поради негово изявление по Би Ти Ви, в което той, в отговор на въпрос, загатна сина им Георги около намесването на името му в учебен побой, напомня " Ретро ". От Съвет за електронни медии обаче пренасочиха молбата на Кесякова към Агенцията за протекция на детето, а около публичността на проблема лъснаха истините за влошените връзки на някогашните съпрузи и различията им във връзка развъждането и възпитанието на двете им деца.

Гинка и Румен са родители на наследник Георги и щерка Дарина. Девойката е с няколко години по-голяма от брат си. И двамата президентски наследници живеят под един покрив с майка си в жилището, което фамилията обитаваше и преди Радев да ги напусне поради втората си жена Десислава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР