Неочаквано препятствие се появи на пътя за хижа Здравец –

...
Неочаквано препятствие се появи на пътя за хижа Здравец –
Коментари Харесай

Не сме виждали такова чудо! Снегорин в насрещното шашна шофьорите по пътя за хижа Здравец

Неочаквано затруднение се появи на пътя за хижа Здравец – снегорин в насрещното придвижване! За неуместната преживелица алармира свидетел, представен от TrafficNews.bg. Той снимал по какъв начин машината почиства заснежения път, само че е объркал летата за придвижване. Действието се развива през вчерашния ден към 16 часа – водачът се движел в посока хижа Здравец, когато ненадейно против него изскочил снегоринът. В този миг в другата лента също се задавал автомобил и пътят се оказал блокиран.

„ Не знам по какъв начин е в европейските страни, от които непрекъснато взимаме " образец ", само че в България очевидно за по-голяма " сигурност " на участниците в придвижването снегорините се движат в насрещното придвижване. Останах извънредно шокиран от снегорина, който се появи против автомобила ми. Смятам, че изкарах шанс, че го срещнах на завой с добра видимост, тъй като не ми се мисли какво можеше да се случи, в случай че се бяхме срещнали на изострен завой със слаба видимост. Не мисля, че е редно тези, които би трябвало да поддържат положителните условия по пътищата, да го вършат по метод, грозящ безопасността”, разяснява нашият четец.

Добрата вест в тази ситуация е, че водачите избегнали случай, само че това е единствено поради стеклите се условия и бързи реакции. Оправдание в тази ситуация няма, а остава единствено вярата, че това е изолиран случай, а не постоянна безотговорна процедура.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР