Неочакваните промени на времето в зимния период са често срещани

...
Неочакваните промени на времето в зимния период са често срещани
Коментари Харесай

Зимната гама на Nokian Tyres: Първокласни зимни гуми които помагат да укротите всички метеорологични условия

Неочакваните промени на времето в зимния интервал са постоянно срещани през последните години в цяла Европа. Обилните дъждове зачестяват, а това усилва риска от киша, като в същото време шофирането по сухи пътища към този момент също е нещо всекидневно за този сезон. За да помогне да се справите с капризите на европейската зима най-северният производител на гуми в света предлага гама висококачествени зимни гуми, на които можете да разчитате. Най-новото попълнение в фамилията на зимните гуми на Nokian Tyres за идния сезон е Nokian WR Snowproof, която предлага несъмнено и удобно шофиране.
Nokian WR Snowproof е нова първокласна зимна гума, основана, с цел да предлага най-висока, модерна сигурност по време на пътешествията ви през разнообразни зимни условия. Тя обезпечава изключителна композиция сред първокласно сцепление и предвидимо, уравновесено шофиране, отговаряйки на потребностите на водачите от Източна Европа през зимата.
Nokian WR Snowproof обезпечава чудесно сцепление през зимата , както на сняг, по този начин и на киша и друга сходна настилка – характерност, която водачите на коли чакат, и която постоянно им е от изгода в действителни обстановки. Стабилното сцепление е основано на концепцията Alpine Sense Grip, до момента в който неповторимата каучукова примес Alpine Grip подсигурява, че гумата ще се показа добре в необятен температурен диапазон от меки до студени зимни условия.
„ В тази екологично чиста премиум гума , всеки блок на протектора и всяка шарка на грайфера има съответна задача, предоставяйки несъмнено и удобно шофиране. Управлението е уравновесено и елементарно даже при изненадващи условия. Nokian WR Snowproof е с доста ниско противодействие при търкаляне, което значи по-нисък разход на гориво и по-малко нездравословни излъчвания. “, споделя Мартин Дражик, продуктов управител в Nokian Tyres за Европа.
Новите гуми се оферират в категории за скорост Q (160 км/ч), T (190 км/ч), H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а размерите в цялата селекция обгръщат 55 продукта от 14 до 20 инча. Новите Nokian WR Snowproof са налични за потребителите от есента на 2019 година

Спокойствие на зимните пътища за водачите на SUV
Зимната гума Nokian WR SUV 4 е особено създадена за водачите на SUV в Централна и Източна Европа осигурявайки най-хубаво показване на сняг, киша и мощен дъжд. Без значение дали шофирате на автомагистрали, натоварени с трафик градски улици или планински пътища, чувството при шофиране е следено и предвидимо както по хлъзгави, по този начин и сухи пътища. Първокласната гума дава чудесно комбиниране от показване на сняг, ръководство на мокра и суха настилка, както и резистентност на аквапланинг. В съпоставяне с пет разнообразни премиум съперници Nokian WR SUV 4 се показва по-добре в страничното сцепление, както и при прекъсване на сняг и лед.
„ Многостранните зимни характерности, отличното ръководство и особено основаната за SUV структура на гумата вършат Nokian WR SUV 4 оптималният избор за източно европейската зима. “, споделя Дражик.
Nokian WR SUV 4 се предлага в категории за скорост H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а цялостната селекция покрива 57 продукта от 16 до 21 инча.

Спортно ръководство, първокласно сцепление на сняг
Спортната зимна гума Nokian WR A4 оптимално съчетава характерностите за маневреност и надеждно сцепление през зимата. Тя предлага уравновесено шофиране за спортни коли в бързопроменящи се метеорологични условия. По време на снеговалеж тя резервира предвидимо сцепление, както в бездънен сняг, по този начин и в киша. Можете да разчитате на нея да ви прибере безвредно вкъщи. Nokian WR A4 има извънредно ниско противодействие при търкаляне, по-нисък разход на гориво и по-малко нездравословни излъчвания спрямо обичайните си съперници.
„ Свойствата за сигурност на Nokian WR A4, първенец в променливите метеорологични условия, бяха точно настроени в тестовия център на Nokian Tyres „ Белият пъкъл “ в арктическата зима на Ивало, Финландия. Уникалният способ за тестване на аквапланинг върху киша разполагаем в тестовата ни писта в Нокия ни разреши да изведем качествата за резистентност на киша до ново равнище. Отличните свойства върху мокра и суха настилка бяха усъвършенствани на тестовите писти в Германия и Испания. “ споделя Дражик.
Селекцията от размери на тази първокласна зимна гума за високопроизводителни коли обгръща от 16 до 21 инча и категории за скорост от H (210 км/ч) до W (270 км/ч). Разностранната селекция също включва и размери за съвременни електрически коли като Tesla Model S.

Nokian Weatherproof – гуми за цялата година
Продуктовото семейство на Nokian Weatherproof предлага една от най-обширните продуктови гами за Централна и Източна Европа в сегмента на всесезонните гуми. Те са предопределени за водачи, които желаят да имат безвредни гуми за сняг и киша, само че които също по този начин желаят да карат дейно и без старания и през лятото. Върху всички размери от тази серия е маркиран признакът снежинка (3PMSF), който посочва, че гумите са публично утвърдени за приложимост през зимата. Високопроизводителното семейство Nokian Weatherproof ще постави завършек на промяната на гуми, която тормози водачите всяка пролет и есен. Революционната идея All-Weather на Nokian Tyres съчетава надеждна зимна сигурност с прецизна непоклатимост и несъмнено ръководство.
„ В неотдавна оповестения тест за всесезонни гуми на немския авто клуб ACE Lenkrad Nokian Weatherproof бяха оценени като целесъобразни. ACE Lenkrad дефинира Nokian Weatherproof като „ общопрактикуващ “ със специализации и висока продуктивност в рискови обстановки и заснежени пътища. Продуктовото семейство на Nokian Weatherproof е безвредно при ниски температури и дава сцепление и точно прекъсване даже и на сняг. “, споделя Мартин Дражик.
При тези артикули ще се насладите и на дълъг живот на протектора, частично поради устойчивите на разкъсвания естествени масла употребявани в каучуковата примес. С толкоз устойчив протектор ще получите добър пробег през другите сезони. Тъй като Nokian Weatherproof се търкаля елементарно, автомобилът ще употребява по-малко гориво и ще отделя по-малко нездравословни излъчвания.
Nokian Tyres е специалистът на гуми за всевъзможни метеорологични условия
Като най-северният производител на гуми, Nokian Tyres е специалист по гумите за всевъзможни зимни условия. Откакто компанията е основала първата зимна гума в света, голям брой усъвършенствания и софтуерен прогрес са направени, с цел да обезпечат несъмнено и нехайно шофиране.
За Nokian Tyres
Nokian Tyres създава и създава първокласни гуми за хората, които ценят сигурността и устойчивостта. Вдъхновени от нашето скандинавско завещание, ние сътворяваме новаторски артикули за леки коли, камиони и тежки машини, които ви дават успокоение при всевъзможни условия на шофиране. Нашата верига Vianor обезпечава сервизни услуги за гуми и коли. През 2018 година чистите продажби на компанията възлизат на 1,6 милиарда евро, а работните места – на към 4 800. Nokian Tyres е в листата на Nasdaq Хелзинки. За спомагателна информация: www.nokiantyres.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР