Неочаквани новини дойдоха съвсем наскоро от света на киното и

...
Неочаквани новини дойдоха съвсем наскоро от света на киното и
Коментари Харесай

Това ли е краят за Никълъс Кейдж

Неочаквани вести пристигнаха напълно неотдавна от света на киното и по-конкретно за една от огромните звезди на Холивуд. В скорошно изявление за Vanity Fair Никълъс Кейдж загатна, че му остават единствено три или четири кино лентата, преди да се отдръпна от актьорската си кариера и да се концентрира върху други планове.
 Как Никълъс Кейдж е върнал дълга си от 6 милиона $
Как Никълъс Кейдж е върнал дълга си от 6 милиона $

Най-мрачният интервал на артиста

Въпреки че не е наложително да завърши с актьорската си кариера дефинитивно, 60-годишният артист назова желанието си да прекарва повече време със фамилията си, както и да прегледа други благоприятни условия, като някои от аргументите, заради които желае да постави завършек на впечатляващо плодотворната си кариера до този миг.

Кейдж споделя, че по принцип не гледа доста телевизия и сериали, само че синът му най-сетне го убеждава да подхване  " В обувките на Сатаната " предходната година. И той намира сериала за " превъзходен ". Именно този сериал го предизвика да намерения за това какво още желае да прави. 
 Снимка 644874

" Искам да проуча други формати ", споделя Кейдж, " Много се интересувам от стрийминг с потапяне в сериалите. Виждал съм неща, които могат да се създадат в този момент с героите и времето, което им е обещано да изразят себе си. Видях Брайън Кранстън да се взира в куфар за един час в един епизод на " В обувките на Сатаната ". Нямаме време да създадем това в игрален филм, тъй че може би малкия екран е идната най-хубава стъпка за мен. Ще забележим. "
 Ще бъде ли Никълъс Кейдж Супермен в
30 години по-късно - ще бъде ли Никълъс Кейдж Супермен

30 години по-късно всичко е допустимо

Що се отнася до филмите, след 45 години правене на това и присъединяване в над 100 кино лентата, Кейдж усеща, че е казал почти всичко, което е имал да каже с киното.
 Снимка 644875

" И бих желал да си потегли на високо вдигната глава и звучно да кажа " Адиос. " Мисля, че би трябвало да направя може би още три или четири кино лентата, преди да стигна до там, и по-късно, уповавам се, да сменя форматите и да опитам по някакъв различен метод да изразя себе си. "
 Трейлър на Dream Scenario с Никълъс Кейдж
Когато всички стартират да сънуват Никълъс Кейдж

Трейлър на Dream Scenario

Освен идните министър председатели, които ще продължат да излизат до 2025 година, Никълъс Кейдж евентуално ще завърши с работата си след още няколко кино лентата, които към момента не са разкрити.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР