Неочаквани музикални пристрастия заяви бащата на "Господари на ефира" Джуди

...
Неочаквани музикални пристрастия заяви бащата на "Господари на ефира" Джуди
Коментари Харесай

Джуджи Халваджиян мина на чалга

Неочаквани музикални пристрастия съобщи бащата на "Господари на ефира " Джуди Халваджиян. В последно време продуцентът е засичан все по-често по чалга клубове.

Неотдавна той купонясваше с огромна компания в столичната чалготека The One, като още с влизането в заведението диджеят насочи привет към ВИП личността, видя HotNews. През цялото време на вечерта поздравленията към него валяха, като към кифла от мутра. Телевизионерът очевидно се изчервяваше всякога, когато си чуваше името, дори може да се каже, че му беше и неприятно. "Сега всички схванаха, че съм тук и чувам чалга ", възмутил се къдрокосия член на фамилия Халваджиян пред компанията си.

Скръндзата Рачков с общ рожден ден с Мария

Чалга шлагерите обаче небрежно му оправиха настроението и той запиваше с компанията си до ранни зори. Поздрав с парче на Преслава най-силно го разпали и той се раздаде в танците на макс. Направи усещане, че продуцента чийто същинско име е Юлиян е без брачната половинка си Елена. Дали соловата му поява и то в чалга клуб не е симптом на това, че нещо куца в фамилния му живот?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР