Неочакваната смърт на австралийска майка, току-що навършила 33 години, остави

...
Неочакваната смърт на австралийска майка, току-що навършила 33 години, остави
Коментари Харесай

Майка на пет деца почина внезапно, след като отпразнува осмата си годишнина от сватбата със семейството

Неочакваната гибел на австралийска майка, преди малко навършила 33 години, остави петте й деца и брачна половинка й с разрушено сърце, до момента в който другари се събират, с цел да наберат средства.

Челси Търви от Кулум Бийч на Съншайн Коуст умря трагично на 6 декември, тъкмо откакто отпразнува осмата си годишнина от сватбата със брачна половинка си Джейми и техните деца Атрею, Алексис, Круиз, Джаксън и Тайсън. Причината за нейната гибел към момента не е обществено известна и най-хубавата другарка на Челси, Холи Симпсън, стартира набиране на средства от името на опечаленото семейство, с цел да помогне за обезпечаването на поддръжка по време на това време на тестване.

Тя написа: „ Ако сте имали шанса да познавате Челси и тя да е докоснала сърцето ви, както тя направи толкоз доста, дръжте тези мемоари покрай себе си и я носете със себе си постоянно. Като другари и семейство, ние имаме всички стана очевидец на невероятната обич и добрина, която излива в другите, и в този трогателен миг желаеме да обле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР