Неочаквана среща между Мая Манолова и Бойко Борисов бе проведена

...
Неочаквана среща между Мая Манолова и Бойко Борисов бе проведена
Коментари Харесай

Мая Манолова преследва джипа на Бойко Борисов по магистрала Тракия

Неочаквана среща сред Мая Манолова и Бойко Борисов бе извършена на автомагистрала " Тракия ". Макар и не очи в очи, един от изтъкнатите опозиционери се засече с премиера през днешния ден преди обед.

Малко след 11 часа водачът на Изправи се.БГ се включи през Facebook с лайвстрийм от колата на гражданското придвижване и повече от 10 минути предава по какъв начин тя и екипът й се движат след джипа на министър-председателя.

От коментара й стана ясно, че срещата на пътя не е умишлена и няма общо с инциативата на част от протестиращите против държавното управление, които към този момент няколко месеца пробват да устроят засада на премиера Борисов, с цел да беседват персонално с него.



Манолова изясни, че е била изпреварена от прословутия джип, който прелетял " като през дребна гара ", а зад кормилото бил самият Бойко Борисов.

" Движим се към Димитровград, където имаме среща с жители на площада. Нашата шкодичка не може да се мери с джипа на премиера ", сподели Манолова.

Тя се закани да задмине Борисов на парламентарните избори и изрази вяра " доста от политическите субекти " да го изпреварят.

Последваха над 10 минути, в които колата на Изправи се.БГ следваше тази на премиера, а Манолова изложи рецензиите си против ръководството на страната и " паралелната действителност ", в която съгласно нея живее министър-председателят.



Самият Борисов, дружно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова, инспектира през днешния ден напредъка на строителните действия по построяването на междусистемната газова връзка Гърция-България, като инспекцията беше излъчена онлайн в профила.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР