Неочаквана, но засега несподелена любов пламна на метростанция "Опълченска". Един

...
Неочаквана, но засега несподелена любов пламна на метростанция "Опълченска". Един
Коментари Харесай

Любов в софийското метро: Млад мъж търси момичето, с което си помаха

Неочаквана, само че към този момент несподелена обич пламна на метростанция "Опълченска ". Един млад столичанин към този момент има вяра, че точно тук е срежнал огромната си обич.

Младежът е оставил записка, с която оповестява на своята годеница, с която са си помахали доскоро повече от седмица, че тази събота - 16 ноември ще я чака там, гласи обявата, оповестена в "Забелязано в София "

В нея се изяснява, че инцидентната среща станала към 10 часа вечерта в съботата, на 2 октомври. Лудешко предизвикателство от другари станало причина мъжът да помаха на девойката, която обаче не просто не се смутила е му откликнала с възторг. Както към този момент споменахме, мотрисите постоянно срещат и разделят, както и в нашата история. Само секунда след помахването метрото потеглило с девойката, а нейният почитател останал безгласен на метрото.

Любов от пръв взор, най-вероятно по този начин си изяснява обстановката създателя на бележката на гарата, който изяснява, че ще чака момичето в същия ден и час на метро станция "Опълченска ". Той осъзнава, че шансът е доста дребен, само че... вярата умира последна.

Ето и обявата, с която младежът се надява да призове момичето от влака:



Естествено случката е провокирала и голям брой мнения:





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР