Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Хелс Китчън. Теодор Бакалов,

...
Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Хелс Китчън. Теодор Бакалов,
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева с благороден жест в Хелс Китчън

Неочаквана елиминация беляза новия епизод на „ Хелс Китчън ”. Теодор Бакалов, българинът с няколко бизнеса и ресторант във Англия, се раздели с мечтаната победа и шанса да прибере премията от 100 000 лв.. Талантливият кулинар се провали във вечерната резервация и напусна конкуренцията, като втори късмет да продължи напред най-възрастният участник в шоуто – Клавдия от Берковица.



63-годишната готвачка беше в центъра на най-шумния скандал, огласял сезон 5 на Кухнята на Ада досега – този сред сина ѝ Асен и ексцентричната Наталия.

Участниците от аления тим имаха мотиви за наслада – те победиха тима на звездите в пряк кулинарен дуел. Така един от известните участници трябваше да си тръгне и това по лично предпочитание направи Деси Банова-Плевнелиева. Нейният доблестен жест спести елиминацията в звездния тим.

„ Аз влязох в „ Хелс Китчън ” с благотворителна цел - да разпространявам идеята на УНИЦЕФ България против насилието над деца. Смятам, че моето присъединяване извърши тази задача. Затова е редно и почтено да спестя елиминацията на моя тим “, съобщи Деси Банова-Плевнелиева при изненадващото си овакантяване на шоуто.

Радостта при алените обаче не продължи дълго. Младият готвач от Перник Станислав и Кристиан от Варна влязоха в остра словесна борба. Перничанинът беше изпратен в изолираност, която го накара да разкрие и мотивацията си за присъединяване в „ Хелс Китчън ” – това е била фантазия на татко му, който той губи преди година.

Грешките в кухнята за малко да костват на Станислав мястото в шоуто. Той обаче получи от началник Ангелов втори късмет, поради мощните си лидерски качества.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР