Неочаквана елиминационна битка посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената

...
Неочаквана елиминационна битка посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената
Коментари Харесай

Ключов участник отпадна от Игри на волята

Неочаквана елиминационна борба посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената на най-екстремното риалити “Игри на волята: България ”. Двамата бяха изправени пред тежки тествания за устойчивост, мощ и съгласуваност, а след голям брой обрати, изходът от борбата се оказа съдбовен за танцьорката Мирела.

“Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога доста повече, в сравнение с съм си мислила и научих, че има за какво да се назовавам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази борба през днешния ден ”, показа Мирела през сълзи на водещия Димо Алексиев. Тя разкри пред Алекса, че се усеща предадена от Лефтеров, който не я отбрани, излизайки на Арената вместо нея.

Здравословното положение на Джаферович не ѝ разреши да играе, което изправи Безстрашните пред ексклузивен нов избор на капитан. Мирела предложи да поеме риска на виновния пост вместо приятелката си, което се оказа съдбоносно решение за нея. На Арената тя очакваше да се изправи против знаменосеца Виктория, а появяването на Алекса се трансформира в неприятна изненада за танцьорката.

След вчерашната териториална борба Непобедимите бяха изправени пред тежък прочувствен срив, подбуден от завръщането им на Стопанството. Алекса призна грешката си и одобри загубата като персонално негова. Той реши да се реваншира на племето си и след успеха в капитанската борба избра да се завърне при Непобедимите с цяла кошница, цялостна с разнообразни типове шоколад и плячкосаното жълто знаме.

Как ще реагират Безстрашните на посланието на Мирела към тях? Защо тя ще се обърне към Лефтеров и по какъв начин ще реагира той? Каква борба чака Непобедими и Безстрашни на Арената? Кое ще е първото номинирано племе за седмицата в “Игри на волята: България ”? - разберете през днешния ден в 21:00ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР