Неочакван проблем измъчва певицата от Шоуто на Слави“ Лилия Стефанова.

...
Неочакван проблем измъчва певицата от Шоуто на Слави“ Лилия Стефанова.
Коментари Харесай

Певица на Слави проплака: Гърдите ми пречат, всичко ме боли

Неочакван проблем изтезава певицата от " Шоуто на Слави “ Лилия Стефанова. Тя тежи 44 кг, само че за сметка на това има големи естествени гърди.

" Неподходящи са за моята фигура, всичко ме боли “, проплака Стефанова. Огромният бюст на Лилия мъчно може да бъде видян в ефир. Тя прави всичко допустимо да го прикрие. Причината е, че нейният татко е духовник в храма във Вакарел. Той не дава на щерка си да се разголва в ефир и Лилия спори постоянно със шефа си по какъв начин да е облечена.

За певицата не се знае съвсем нищо. Преди време се спрягаше за държанка на Годжи, само че той се събра с една от балерините в предаването, която му роди дете. Въпреки че не се радва на огромна известност за разлика от други някогашни вокалистки в шоуто като Алекс Раева и Деси Добрева, Лилия е една от любимките на Слави, пише  " България Днес “. Причината е, че бързо и тъкмо извършва нарежданията му.

Въпреки че откакто Цветелина Грахич напусна, Лилия получава повече изяви, тя бързо се снабди с конкуренция в лицето на Невена Цонева. Заради връзката си с музиканта от " Ку-ку бенд “ Венко, Невена се употребява с подкрепи и постоянно извършва дуетите със Слави.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР