Неочакван обрат във връзката на Гала и Стефан донесъл излишни

...
Неочакван обрат във връзката на Гала и Стефан донесъл излишни
Коментари Харесай

Стефан се събра с бившата си

Неочакван поврат във връзката на Гала и Стефан донесъл непотребни нерви на тв водещата. Любимият ѝ се сдобрил с някогашната си брачна половинка и майка на единствената му щерка след дългогодишна тежка война. За жал на водещата на „ На кафе “, двамата стопили ледовете и прекъснали мълчанието.



Стефан с бившата-блондинката до него

Поводът Росица и Стефан още веднъж да седнат на маса като семейство станал рожденият ден на тяхната дъщеричка Никол. Двамата се събрали да честват в изящен ресторант и цяла вечер прекарали в бръщолевене на по чаша алено вино. Топлите им връзки разгневили ревностната Гала, която преди време раздели Стефан с Росица. Заради случката им предприемачът изостави 3-месечната си дъщеричка и заживя с русокоската.

Въпреки че към днешна дата някогашната му жена Роси е съумяла да продължи по своя път, има ново семейство и втори правоприемник, омерзението у нея. Припомняме, че трагичната история на Стефан и законната му жена стартира през 2005 година, когато те се срещат посредством тяхна обща другарка. Още през 2006-а се ражда щерка им Никол, а по същото време Гала се намесва в живота им. Напористата тв водеща минала всевъзможни граници и даже си разрешавала да написа известия на Стефан измежду нощ.

Съпругата му се усъмнила, попитала го непосредствено, само че той отрекъл да се среща с друга. Малко по-късно мъжът ѝ почнал да крие телефона си под дивана, ходел с него в банята, а най-после на месеца пристигнали разпечатките от мобилния оператор и Росица видяла, че диалозите на мъжа ѝ с любовницата му са съвсем денонощни. Разплакала се от унижението, само че не знаела чий е номерът. След броени дни нейна другарка – комшийка на Гала, инцидентно ѝ споделила, че водещата има нов мъж, който непрестанно ѝ гостува в фамилното ѝ жилище с първия ѝ брачен партньор Косьо Будев. Оказало се, че това е Стефан, който в това време лъжел жена си, че върви по работа в провинцията.

„ Нашето дете не спря Гала да скапе фамилията ни. Когато видях номера от телефонните разпечатки, взех решение да ѝ се обадя и да видя защо става въпрос. На позвъняванията ми тя не отговори. Тогава ѝ изпратих известие, в което написах, че е брачната половинка на Стефан и попитах дали знае, че той има жена и дете “, споделя самата Росица. Хапливата Гала обаче не ѝ остава длъжна и ѝ написа противен есемес, който гласи: „ Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се за какво твоят мъж е при мен, а не при теб “. 13 години след абсурда двете дами към момента изпитват непоносимост една към друга, само че най-малко дъщеричката на Стефан претърпяла шока и към този момент приемала Гала за част от фамилията.

източник:Ретро
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР