Неочакван обрат претърпя личния живот на един от най-желаните ергени

...
Неочакван обрат претърпя личния живот на един от най-желаните ергени
Коментари Харесай

Репортерката на Нова Василена Гръбчева пред Лов Стайл: Скъсах с Антон Хекимян! Ще бъдем приятели

Неочакван поврат претърпя персоналния живот на един от най-желаните ергени в телевизионния ефир - Антон Хекимян. Докато в медиините среди всички чакаха водещият на утринния блок на Би Ти Ви и колежката му от Нова телевизия Василена Гръбчева да минат под венчило, любовта сред двамата е претърпяла провал. 

Репортерката, която неотдавна бе коронясана за " Мис ТВ сексапил ", сама разкри, че с Антон са поели по разнообразни пътища, написа " Пик ". 

" Не обичам да приказвам за персоналния си живот, само че името Антон Хекимян към този момент не стои до моето. В бъдеще ще забележим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, е мъчно да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по друг метод просто. Той постоянно ще бъде непосредствен до мен човек, както и аз за него. А прекосяването от обич към другарство е едно положително начало ", разяснява раздялата Гръбчева пред " Лов Стайл ". 

В живота на Гръбчева към този момент няма нов мъж, само че не й липсват ухажори. Най-преданият обожател на репортерката постоянно й изпраща не имейли, не известия в чата, а същински писма по пощата.

След премията й " Мис ТВ Чар " почитателите й се нараснали. Този измежду тях, който би могъл да замести Антон в сърцето на Василена би трябвало да дава отговор на следните критерии: " Да бъде доста образован и да обича работата си, както аз я обичам. Да не се пробва да ми лимитира свободата. Но най-важното ми условие е мъжът до мен да ме почита ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР