Неочакван обрат на извънредния дуел в риалитито „Фермата“ – лошото

...
Неочакван обрат на извънредния дуел в риалитито „Фермата“ – лошото
Коментари Харесай

Обрат! "Фермата" разплака хомофоба Милин: Сгреших за Тихомир!

Неочакван поврат на изключителния двубой в риалитито „ Фермата “ – неприятното момче Иван Милин съобщи, че е прекалил с хомофобските обиди по адрес на Тихомир и е сбъркал в преценката си за него.

Разбойникът от Разлог разкри това още след първото предизвикателство в дуела им за място в шоуто, което мина в смешки, закачки и проява на тотална липса на познания по история.

„ Момчето е готино, в случай че всички гейове са като него, аз нема да имам срещу тех! Требваше да дойда във „ Фермата “, с цел да схвана, че както има неприятен и добър човек, по този начин има добър и неприятен гей. От през вчерашния ден за днеска внезапно си трансформирах мнението и мога да си призная:

„ Да, аз сгреших за индивида! “, разгласи Милин и скритом забърса сълза. Признанието му бе посрещнато с овации от страна на чорбаджии и бедняци.

Като победител в предизвикването да възпламени пръв огън във фермата на тима си, Рангелов получи правото да разпредели точките от всяка от седемте игри в дуела. Най-слабо – с 1 точка, той оцени „ Алманах “, а максимален брой точки – 5, той даде на „ Чували за устойчивост “.

Милин изненада съотборниците си както с прочувствените си откровения за Тихомир, по този начин и с шанса си в налучкването на правилните отговори в „ Алманах “, с които поведе с 1:0.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР