Неочакван късмет извади новият водещ на вечерното шоу по bTV

...
Неочакван късмет извади новият водещ на вечерното шоу по bTV
Коментари Харесай

Вижте коя е секси партньорката на Николаос Цитиридис!

Неочакван шанс извади новият водещ на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис, стана ясно преди старта на предаването довечера в 22:30 часа. Заместникът на Слави се снабди със секси партньорка - дългокраката Славена Вътова, от която се чака освен да пръска сексапил в ефира, само че и да забавлява тв феновете.

„ Ще ви слагам в доста ексцентрични обстановки, ще слагам и други хора в ексцентрични обстановки “, даде обещание Вътова, която към този момент има опит на екрана като жури в „ България търси гений “.

Славена и новият водещ очевидно се схващат към този момент, тъй като упражняват дружно във фитнеса. Очарователната брюнетка не стопира да сипе похвали за Николаос - съгласно нея той има бърза мисъл и ужасно възприятие за комизъм.

Дали е по този начин ще стане ясно довечера при срещата с първия му посетител в студиото - артистът Юлиан Вергов, който се е заканил да направи диалога ненапълно непредвидим. Цитиридис го поканил за сефтето на предаването, тъй като знаел, че Юлиан обича комедията, а първата му огромна роля била в ситкома на bTV „ Тя и той “. В малкия екран залагат дали Вергов ще успее да каже вярно името на новия водещ.

Още преди да е седнал в стола си, Цитиридис, който е от гръцки генезис, отнесе десетки майтапи поради името си. В обществените медии към този момент го назовават „ Сиктиридис “ и „ Цикатридинис Супозиторис “, а по-саркастичните коментатори отсичат:

"Не го знам кой е този Индивидис “ и „ Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР