Неочакван и неканен гост изненада жителите на блок на булевард

...
Неочакван и неканен гост изненада жителите на блок на булевард
Коментари Харесай

Неочакван гост! Лисица се заклещи на прозорец в блок в Монтана /снимки/

Неочакван и натрапен посетител изненада жителите на блок на бул. „ Александър Стамболийски “ в Монтана в ранни зори през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Лисица се пробвала да се промъкне през отворен прозорец във входа на постройката, само че се заклещила.
Случката е станала в нощта против неделя във вход Б на блок „ Пеньо Пенев” във Пъстренците. Към 7 часа сутринта през вчерашния ден най-ранобудните жители на постройката се натъкнали на куриозната панорама. Лисицата висяла провесена за едната лапа и обезверено се мъчила да се освободи.
Хората се смилили над страдащата животинка и незабавно извикали екип на „ Специализирани оперативни действия “ към Министерство на вътрешните работи. Служителите се отзовали на адреса, освободили лисицата и я пуснали назад в природата.
Кадри на заклещената животинка бяха споделени в обществените мрежи. Под обявата доста хора се възмущаваха от проявената свирепост към лисицата, уверени, че тя е мъртва. Авторът на фрагментите обаче твърди, че животното е било живо и крепко, когато е освободено от избавителния екип.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР