„Неочакван“ гост се появи в първото издание на първото публицистично

...
„Неочакван“ гост се появи в първото издание на първото публицистично
Коментари Харесай

Изненадка! 7/8 на Слави стартира с първи гост... Мая Манолова!

„ Неочакван “ посетител се появи в първото издание на първото публицистично предаване в новата телевизия на Слави Трифонов 7/8.

Претърпялата провал на локалните избори в София Мая Манолова се оказа първи посетител в „ Студио Хъ “ с водещ Тошко.

Манолова се появи в студиото с „ една камара протоколи “ и разгласи, че всички те били „ една неистина “. Според нея всичко било „ сменено и безсрамие “.

Неприемащата загубата си кандидатка разви голяма интрига за това по какъв начин са подменяни нейни гласове. Паралелното преброяване на нейните хора ѝ дало обещание доста по-малка разлика с Фандъкова.

Без грам изненада за наблюдаващите политическите процеси в страната, 7/8 се оказа подобаващ кей Манолова в детайли да се оплаче с всичките десетки сигнали, които подаде в деня на вота до ЦИК. Медията комфортно „ инцидентно “ започва тъкмо ден след изборите.

„ Купуваше се нахално, ненаказано, на улицата “, ожали се тя. Според нея точно купеният избор ѝ е коствал успеха, която пристигна с разлика от над 20 хиляди гласа.

Тя в детайли изясни, че организациите са лъгали, че резултатът ѝ е невисок. Според самите социолози, провеждали анкетите пред секциите обаче позор хората да признаят, че са пуснали бюлетина за нея, довел до аномалиите.

Удобни въпроси и от водещ, и от фенове, разрешиха на Манолова да се отхвърли от Българска социалистическа партия, заявявайки, че в никакъв случай не ги е търсила.

Тя уточни себе си като „ пътят да се събори едноличната власт “ и направи паралел с 1989 година

„ Мостовете са построени, пътят за разглобяване на властта е посочен Продължавам да се боря за демонтирането на тази власт “, зарече се тя и получи заричане, че ще има и нови нейни изяви в малкия екран.

Какво ще прави оттук насетне, Манолова не отговори.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР