Необясними критики и липса на обективност. Така окачестви пред bTV

...
Необясними критики и липса на обективност. Така окачестви пред bTV
Коментари Харесай

Радев не е обективен спрямо правителството, смята Мирослав Иванов

Необясними рецензии и липса на обективност. Така окачестви пред bTV реториката на президента Румен Радев по отношение на кабинета " Петков " изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов.

" Г-н Радев може да каже и хубавите неща, които държавното управление е направило. Но той не го прави. Защо той не призна триумфите на държавното управление? Искаме да бъде справедлив. Искаме, когато се прави нещо положително за българските жители, той да каже, че е положително съгласно него ", уточни Иванов.
 Нинова: Президентството отесня на Радев, искаше да е скритият министър председател
Нинова: Президентството отесня на Радев, искаше да е скритият министър председател

Нови избори и длъжностен кабинет щели да са най-лошото за народа

Председателстващия Народно събрание не можел да разбере и държанието на Радев от време на време да нанася удари по кабинета и да разрушава престижа му. " Аз му повярвах, тъй като той две години водеше изразителност за събаряне на модела ГЕРБ. И за мен е необяснимо за какво в границите на шест месеца тази позиция се промени. "

Иванов даде образци и за триумфи на кабинета, непризнати обаче от президента. " Цените на тока за жителите не се трансформираха , въпреки и остарелият състав на КЕВР да беше оповестил, че ще има нарастване то 20-30%, а откакто сменихме управлението, нямаше такива покачвания (реално предлагането на КЕВР бе за скок от 11% - бел.ред.). Когато ", държавното управление съумя в границите на десетина дни да откри опция. Това е извънреден триумф, който отново остана на назад във времето. "

Изпълняващия длъжността началник на най-висшия законодателен орган опроверга и претекстовете за вота на съмнение, свалил кабинета - неприятното икономическо положение. По думите му обстановката била противоположната, тъй като немския финансов министър похвалил държавното управление, че се оправя доста добре.
 Радев пита чии ползи обслужва кабинета
Радев пита чии ползи обслужва кабинета " Петков "

Спирането на доставките на газ за него ще бъде същински тест за европейската солидарност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР