Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на

...
Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на
Коментари Харесай

Изтощителни репетиции подготвят Мария Илиева за образа на Кийт Флинт в „Като две капки вода”

„ Необузданата сила на Кийт Флинт, динамичността на държанието му на сцената, експресивността му надвишават човешките благоприятни условия... Работя доста съществено върху построяването на най-ексцентричния ми облик дотук. Трудно ми е и съм изтощена физически, само че е много занимателно. Ако съумея да се доближа и на 50% от енергиятана Кийт, ще съм задоволена “, описа Мария Илиева по време на подготовките за идния лайв на „ Като две капки вода “. В понеделник от 20:00ч. по NOVA българската поп икона ще преобърне сцената като вокала на паметната група The Prodigy . „ Кийт Флинт умря през март тази година, оставяйки милиони почитатели и няколко десетилетия музикална история.

Всички знаем какъв брой изявен е на сцената, само че границата на изопачаването на облика е тънка и Мария би трябвало да овладее лудостта, която ще се развихри в това осъществяване “, допълват педагозите на шоуто, които вземат участие в построяването на достоверните облици на участниците.

Следващата седмица Дичо ще плува в свои води със ZZ Top, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се впусне в нов облик от семейството Джексън с Краля на попа и песента Man in the mirror, а Папи Ханс още веднъж ще се изправи пред огромните шлагери на десетилетието с Лейди Гага. Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green, а Петя Буюклиева ще би трябвало да избере сред рап музиката и женския вокал с облиците на Криско и ТИТА. Самата ТИТА от своя страна ще би трябвало да усвои безкомпромисното наличие на Тина Търнър.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР