Необозначен изкоп на "Топлофикация" и падналият пороен дъжд снощи в

...
Необозначен изкоп на "Топлофикация" и падналият пороен дъжд снощи в
Коментари Харесай

Кола падна в необозначен изкоп на ``Топлофикация``

Необозначен ров на "Топлофикация " и падналият проливен дъжд нощес в Русе заложиха капан на пътя, в който падна лек автомобил "Опел ". Колата пропаднала в ямата тази заран в региона на бл. "Ана Вентура " в квартал "Възраждане ".

За да даде път на идващия против него автомобил, водачът на опела се изтеглил настрана, без да подозира, че локвата, в която навлиза, е част от ров с дълбочина повече от половин метър. Колата му хлътва съвсем напълно, единствено задницата ѝ в лявата си част остава на твърдата настилка.
6
Живущи в региона обясниха, че дупката е на "Топлофикация ", които са отстранявали щета по водопровод. По време на ремонтните действия тя е била сигнализирана с лента и конуси, само че през вчерашния ден е била запълнена с секта от камъни и сигнализацията е била отстранена.
6
Междувременно от слягането на пръстта и фракцията и излелите се дъждове се е получило проваляне, чиято жертва е станал притежателят на колата. За изтеглянето на автомобила бе изпратен екип на полицията и Пътна помощ, като вредите по автомобила са съществени, съобщи "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР