Необлагаем минимум за данък общ доход и намаляване на ДДС

...
Необлагаем минимум за данък общ доход и намаляване на ДДС
Коментари Харесай

Намаляване на данъците за бизнеса, предлага Демократична България

Необлагаем най-малко за налог общ приход и понижаване на Данък добавена стойност от 20 на 18 % са измежду главните цели на " Демократична България " за промени в данъчната система.
Доводите изложи някогашният правосъден министър и сегашен ръководител на " Да, България! " Христо Иванов на брифинг, отдаден на формалното показване на " Договора за ефикасни обществени финанси, данъчни понижения, рационализация и напредък ".
" Демократична България е единствената партия, която предлага понижаване на данъчното задължение ", съобщи някогашният правосъден министър.
" Убедени сме, че финансова политика, учредена на стимулирането на частния бранш да се развива без непотребни регулации, ще обезпечи високи европейски приходи и самочувствие на всички български жители. Със сигурност по-добре от власт, която купува парцел във Варна по-скъпо, в сравнение с коства сходен в Манхатън. Защото ГЕРБ имат десетина другари, към които насочват бюджета на страната ", подчертаха от организацията.
" Предлагаме преразпределението на Брутния вътрешен артикул да е не повече от една трета от него, което ще ни подреди на второ място след Ирландия по този индикатор. Това ни отличава внезапно от ГЕРБ, които имат хрумвания за повишаване на данъчно-осигурителната тежест през 2018-2019 година с най-малко 2 милиарда лв. (и които 10 години подвигат налозите, без да са сваляли никакви). И от “визията “ на Българска социалистическа партия, която предлага да се удари най-производителната част от хората посредством връщането на пропорционалното подоходно облагане. "
От партията желаеха още електронизация на държавните услуги, която съгласно тях ще ги направи по-ефективни и евтини за поддръжка, както и Европейски надзор на финансовата система посредством влизането ни в Банковия съюз.
Те оферират също необлагане на реинвестираната облага, като това да бъде мотор за частните вложения в иновационния капацитет на компаниите и тяхната конкурентност.
Като прииер " сините " дадоха Ирландия, която съгласно тях единствено преди 40 години е била бедна и обезлюдяваща страна, само че след намаляшане на налозите и регулациите е постигнала " чудеса ".
Лидерът на ДСБ военачалник Атанас Атанасов разяснява, че каквото и да се случва в Борисовата страна, както казвали от прилежащата уличка " Витошка ", всичко опира до пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР