Необикновен слайдинг донесе на Тампа Бей Рейс победа с 2:1

...
Необикновен слайдинг донесе на Тампа Бей Рейс победа с 2:1
Коментари Харесай

Тампа Бей се промъкна в КС със слайдинга на годината

Необикновен слайдинг донесе на Тампа Бей Рейс победа с 2:1 в откриващия мач от тройна серия на посетители на Канзас Сити Роялс в постоянния сезон на МЛБ. При еднакъв резултат и рънер на втора база с 1 навън в 6-ия ининг Мат Дъфи удари индивидуален шлагер късо вдясно, а Адейни Ечавария започва към трета и продължи към хоума, без да се преценява със знака " Стоп " на коуча.

Кетчерът на " кралските " Салвадор Перес получи топката в точния момент и можеше умерено да допре рънера на " лъчите ". По някакъв недействителен метод обаче Ечавария съумя да заобиколи ръкавицата и плонжира по стомах, само че подмина хоума в профил. В този момент кетчерът и рънерът се озоваха легнали очи в очи от двете страни на плочата с протегнати ръце един против различен. Играчът на гостите се оказа по-ловък и съумя да допре хоума в точния момент.


" Чист инстинкт – разяснява Ечавария. – Докато тичах, имах желание да върша слайдинг, само че той беше тъкмо там и блокира пътя, тъй че трябваше да го заобиколя. Тръгнах да докосвам хоума с ръка, само че видях, че и неговата ръкавица е там, по тази причина го подлъгах и сложих другата си ръка тъкмо в точния момент. "

Ситуацията бързо бе класифицирана като " слайдинга на годината " от формалния уебсайт на МЛБ. Дори кетчерът на Канзас Сити призна, че е бил изигран доста майсторски. " Той свърши забележителна работа с ръцете си – съобщи Перес. – Това беше страховит слайдинг. Беше сейф, нямаше смисъл да оспорваме. Трудно е да си квалифициран за сходно нещо. "

This ridiculous slide got Rays a run... somehow https://t.co/5rEQHCfqem pic.twitter.com/dxSAPxRpBr
— dailyMLBfantasy (@dailyMLBfantasy) May 15, 2018
Със смесени усеща остана мениджърът на Тампа Бей Кевин Кеш. " Щом подмина знака " Стоп " на коуча, евентуално е вярвал в своите акробатични умения. Беше в действителност впечатляващ слайдинг, само че несъмнено няма да извличаме постоянно изгода от сходни решения. Все отново е хубаво, че успяхме довечера ", показа треньорът.

Първата точка за Рейс на ст. " Кауфман " тази нощ влезе по еднакъв метод, само че без толкоз драматизъм – в 1-вия ининг Дъфи удари индивидуален шлагер вдясно, с който прибра Си Джей Крон от втора база. Уит Мерифилд изравни с хоумрън за домакините в 3-тия.



Това бе и единствената сериозна неточност на стартера на гостите Райън Ярброу (W 3-2). За 5 ининга на възвишението той направи 4 страйкаута и разреши 1 точка от 5 шлагера и 3 бази за боли. Срещата довършиха петима риливъри, в това число клоузърът Алекс Коломе (S 7). Като питчер за Роялс стартира Ерик Скоглунд (L 1-3), който пое 2 точки от 7 шлагера за 7 ининга и 2/3.

Канзас Сити Роялс - Тампа Бей Рейс 1:2
ст. " Кауфман "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ТАМПА БЕЙ
1
0
0
0
0
1
0
0
0
2
8
0
КАНЗАС СИТИ
0
0
1
0
0
0
0
0
0
1
6
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 14 МАЙ:

Американска лига

Бостън Ред Сокс - Оукланд Атлетикс 5:6
Детройт Тайгърс - Кливланд Индиънс 6:3
Минесота Туинс - Сиатъл Маринърс 0:1
Лос Анджелис Ейнджълс - Хюстън Астрос 2:1

Национална лига

Чикаго Къбс - Атланта Брейвс 5:6
Аризона Дайъмъндбекс - Милуоки Бруърс 2:7
Сан Диего Падрес - Колорадо Рокис 4:6
Сан Франциско Джайънтс - Синсинати Редс 10:7

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР