Необичайното отпразнуване на тържеството се налага, тъй като фурията е

...
Необичайното отпразнуване на тържеството се налага, тъй като фурията е
Коментари Харесай

България Се Вцепени От Шокиращата Информация От Преди Минути! Проснаха Преслава На Магистралата И Я

Необичайното отпразнуване на тържеството се постанова, защото фурията е ангажирана с цели две участия точно на 31 декември. Преси първо ще забавлява празнуващите в огромен хотел в Пловдив, където забавата ще приключи часове преди настъпването на 2018 година

После певицата ще се насочи към София за втория си ангажимент. Именно на автомагистралата, тя ще ознаменува новата година. В дребните часове на 1 януари Преслава ще забавлява купонджии в столична дискотека.

Само за уговорките си на Нова година звездата ще прибере към 20 000 лв., което е сериозен доход към празниците.

Запознати са безапелационни, че само Преслава се е нагърбила с нелеката задача да е на две участия на Нова година, и то в разнообразни градове.

Разбира се, доста от звездите няма да посрещнат празника със фамилиите си, а са приели задължения из страната, само че никой не бил приел повече от 1 изява, написа всекидневник.

От години изпълнителката е най-печелившата служителка на музикална компания " Пайнер ". Докато съвсем всички нейни колежки сътвориха фамилии, Преслава не спря да върви по участия, като от време на време приемала по 20 уговорката за месец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР