Необичайно ревю на бездомни кучета ще има днес на площад

...
Необичайно ревю на бездомни кучета ще има днес на площад
Коментари Харесай

Бездомни кучета дефилират на площада, търсят осиновител...

Необичайно ревю на бездомни кучета ще има през днешния ден на площад " Централен ". Всеки, който желае да осинови едно от четириногите, може да си направи своя избор от 11 до 16 часа. Пет дребни кученца на по четири месеца и две огромни ще дефилират на площада, а останалите могат да се видят на фотоси и в общинския подслон на 4-ти километър.

Акцията се провежда от две неправителствени организации - Фондация „ Animal Welfare Bulgaria “ и Немски кастрационен център при Фондация „ Помощ за бездомните животни “. Инициаторите са я кръстили " Подари дом за Коледа ". Кампанията се организира с присъединяване на Общинския подслон за безстопанствени кучета „ Приятел вечно “. Целта е повече бездомни кучета да си намерят стопани, изясни за " Марица " Елеонора Кабакчиева, една от уредниците.

На площада ще се продават дрешки и аксесоари за домашни любимци, както и брандирани чаши и тениски на фондациите. Събраните средства ще бъдат употребявани за покриване на разноски по лекуване и изхранване на кучета в неволя. В приюта има още 43 четириноги, които доста бързо се привързват към новите стопани, обезпаразитени са, кастрирани и имат ветеринарни паспорти, сподели шефът на Зооветеринарен комплекс Георги Божев.
тагове куче ревю площад осиновител коледа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР