Необичайно интервю на австралийски журналист с министър-председателя на Нова Зеландия

...
Необичайно интервю на австралийски журналист с министър-председателя на Нова Зеландия
Коментари Харесай

Водещ скандализира с въпроси към бременна премиерка: Кога точно заченахте?

Необичайно изявление на австралийски публицист с министър-председателя на Нова Зеландия Джасинда Ардърн взриви аудиторията. Зрителите го нарекоха „ злокобно “ и „ несвоевременно “, оповестява Би Би Си.

По време на 60-минутното изявление репортерът деец Чарлс Ули декларирал, че е бил „ покорен “ от премиерката. Въпреки че до нея компактно стоял брачният партньор ѝ Кларк Гейфорд.

Репортерът задал необикновен въпрос на Ардърн, която неотдавна оповестила, че е бременна – по кое време е заченато бебето. По-късно тя декларирала, че въобще не била впечатлена от въпросите. „ Да си призная, не мога да се сетя за нищо от това изявление, което да ми е направило изключително усещане “, споделила тя.

Предаването е било замислено като профил на Ардърн, която на 37 години стана най-младият министър-председател на страната от над 100 години насам.

„ Срещал съм доста министър-председатели в своята работа, ни в никакъв случай толкоз млади, множеството не толкоз умни, и никой от тях толкоз прелъстителен “, оповестил Ули първоначално.

Той се фокусирал изключително доста върху бременността на Ардърн: „ Един доста значим политически въпрос, който желая да ви попитам, и той е когато тъкмо е терминът ви “. „ Интересно е какъв брой хора броят обратно до датата на зачеването “, добавил той.

Министър-председателят дала отговор, че детето е заченато „ след изборите, само че няма потребност да навлизаме в тези елементи “.

По-нататък в авансово сниман репортаж водещият изразил удивление, че Кларк Гейфорд, който напълно ще поеме грижите за бебето, признал, че той се грижи за прането у дома.

Социалните мрежи избухнаха против Ули, наричайки предаването му „ злокобно “. Австралийците пък се извиняват от името на Ули на Нова Зеландия.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР