Необичайният характер и скандалното поведение на Доналд Тръмп заплашват световното

...
Необичайният характер и скандалното поведение на Доналд Тръмп заплашват световното
Коментари Харесай

Поведението на Доналд Тръмп оформено от неговия баща социопат

Необичайният темперамент и скандалното държание на Доналд Тръмп " заплашват международното здраве, икономическата сигурност и обществената тъкан ". Те са завършени от " високо работещ социопат " татко по време на детството му.

Това написа в скандалната книга на племенницата на президента на Съединени американски щати.

Книгата на Мери Тръмп е озаглавена " Твърде доста, само че незадоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ". Тя ще бъде оповестена идващия вторник, 14 юли. Вестник " Гардиън " се е сдобил с копие.

В книгата се разказва дисфункционалното семейство на Тръмп, което е асъдействало за построяването на характера на Доналд Тръмп. Мери Тръмп изрежда доста образци с шокиращо държание н а президента като младеж, в това число по какъв начин е излъгал на изпитите, с цел да влезе в влиятелно бизнес учебно заведение, а също бруталното му отношение към дамите.

Като самопризнание Мери Тръмп благодари на вуйна си Мериан Тръмп Бари " за цялата поучителна информация ". Мериан Тръмп Бари, сестра на президента, бе федерален арбитър до пенсионирането си през 2019 година

Мери Тръмп е основен източник за извоювания от " Ню Йорк таймс " " Пулицър " за данъчните каузи на фамилията на Тръмп. Върховният съд сега преглежда дали налозите и финансовите документи на президента на Съединени американски щати би трябвало да бъдат изнесени обществено.

Белият дом омаловажи скандалната книга.

Племенницата на Тръмп прави психически профил на президента в книгата въз основата на опита си като дипломиран клиничен психолог.

" Тормозът над дете е, в някакъв смисъл, упованието за " прекалено много, само че незадоволително " , написа създателят на книгата. " Доналд директно изпита " незадоволително " в неналичието на връзка с майка си в решаваща фаза на развиване...Изоставен от майка си за минимум година и с татко, който освен не посрещна потребностите му, само че и не му оказа помощ да се почувства в сигурност и обичан, скъп и за модел, Доналд страда от ограничения, които ще го бележат за цялостен живот ", написа Мери Тръмп.

По думите й вследствие на това в характера на Доналд Тръмп ще се появят черти като демонстрация на егоизъм, тормоз и възприятие за великолепие.

Майката на Доналд Тръмп, също Мери, е имала здравословни проблеми в резултат на незабавна хистеректомия. Това, написа създателят на книгата, остави бъдещия президент и околните му да зависят от татко им, Фред Тръмп, строителен бизнесмен в Ню Йорк, който умря през 1999 година

Мери Тръмп разказва Фред Тръмп като " високо работещ социопат " и разказва убежденията му в антисемитизъм, расизъм, сексизъм и ксенофобия, а също и непрекъснат тормоз над децата - всички тези черти, за които президентът на Съединени американски щати постоянно е упрекван.

Най-големият наследник на Фред Тръмп, също Фред, умира през 1981 година в 40-те си години в резултат на алкохолизъм. Неговата щерка написа, че характерът на Доналд Тръмп е завършен, до момента в който е следил контузиите и страданието, породени на по-големия му брат от татко им.

Вследствие на това Доналд Тръмп се трансформирал в безсъвестен и тесногръд човек . По отношение на образованието, Мери Тръмп разказва по какъв начин президентът е платил да му вземат SAT тестванията.

" Доналд, който в никакъв случай не беше материално лишен, добре заплати на приятеля си. Джо Шапиро, мъдро дете с известност на добър във вземането на проби ". Тръмп съумял с машинация да влезе в Wharton Business School към Университета Пенсилвания.

В книгата също се изяснява прословутото отношение на Тръмп към дамите. Когато някоя жена отказвала да се среща с Доналд Тръмп, той започвал незабавно да ги наскърбява като най-грозните същества , които в миналото е срещал.

Повече от 20 дами упрекват Тръмп в полово посягане. Той отхвърля всички обвинявания.

Освен Мериан Тръмп Бари, Доналд Тръмп има още един брат, Робърт Тръмп, и още една сестра, Елизабет Тръмп.

Робърт Тръмп съди Мери Тръмп в Ню Йорк . Той твърди, че е подписано съглашение през 2001 година, съгласно което Мери не може да разгласява детайлности за живота на фамилията.

Първоначално съдът блокира публикуването на книгата, само че след това краткотрайно позволи. Издателството Simon & Schuster ще разгласява книгата две седмици по-рано от плануваното поради засиления интерес.

Президентът Тръмп се опита също посредством съда да спре публикуването на записките на някогашния си консултант Джон Болтън , само че искът му беше отритнат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР