Необичайна и чаровна добавка към декора на На кафе“ се

...
Необичайна и чаровна добавка към декора на На кафе“ се
Коментари Харесай

Зелено трабантче влезе в предаването На кафе

Необичайна и чаровна добавка към декора на " На кафе “ се появи в студиото в сряда заран. В началото на предаването в студиото влезе и паркира зелен " Трабант “. От емблематичната кола слязоха Гала и собственичката на возилото – началник Светлана Илиева.

Светлето, както я назовават всички от екипа, е извънредно горда със своята соц кола. Тя не един път е споменавала източногерманското возило, което поддържа в забележителна форма. Това не значи, че трабантът на началник Илиева е единствено за проявление, в противен случай. Тя го кара непрекъснато, и както стана ясно, в него може даже и да се готви.

Целият панел на " На кафе “ се подреди да цъка с език на лъскавия ретро автомобил. През това време Светлето описа, че един от огромните дарове за Нова година, които си е направила, е да отиде в музея на " Трабант “ в Берлин. Колко е въодушевена от това майсторката на гозбите може да се види по фотосите, които показа в обществените мрежи, пише vihrogon.bg. 

" Винаги съм желала " Трабант “, щото си го представям тъкмо по този начин – малко и плътно “, това споделя за колата си началник Светлана Илиева в " Пепкаст “ в YouTube. Тя си намерила мечтаната кола през 2022 и я купила за 3500 лв..  " Всичко друго се поправя, значимото е изпод праговете да не са изгнили “, това поучава Светлето мераклиите за такава кола.

Тя описа, че разкрила занаятчия в София, който се занимава единствено с тази емблематична марка. Той извадил и почистил усърдно частите и колата в този момент върви напълно с истинския си мотор. Светлето не крие, че е вложила в трабанта към този момент над 10 000 лв.. Част от инвестицията е за оборудването на мини кухнята, която е скрита в багажника.

" Всеки ме пита " по кое време ще ми сготвиш “, в този момент давам отговор " докарай месото “. С котлоните и скарата в трабанта мога да сготвя и на поляна “, предостатъчно изясни началник Илиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР