Необичаен зов за помощ се появи във вестник на 13

...
Необичаен зов за помощ се появи във вестник на 13
Коментари Харесай

Призив: Не искам пари, пратете ми книга

Необичаен " вик за помощ " се появи във вестник на 13 февруари тази година. Николай Петров от Тополовград помоли да му бъдат пратени книги с художествена литература.

От поместената във вестника публикация става ясно, че читателят има редица здравословни проблеми, само че вместо финансова помощ, той избира да получи книги, тъй като му " носят наслада ".

Ето и цялостния текст на обявата:

Не желая нищо материално. Изпратете ми единствено книги!

Получавам 207,60 лева пенсия. Имам херния, която би трябвало да се оперира. Страдам и от болки в кръста, които в бъдеще евентуално ще ме създадат мъчно преносим, а пребивавам самичък. Но не апелирам за финансова или материална поддръжка.

В началото на 2018 година публикувахте мое писмо с молба да ми бъдат изпратени книги с художествена литература. Много хора имат такива книги и се чудят какво да ги вършат. Благодаря на всички, които откликнаха на моя апел. Сега дублирам същата молба - дано, който желае, да ми изпрати книги за четене. Нямам опция да си закупувам самичък, а те ми носят наслада на фона на финансовите и здравословните ми проблеми.

Николай Г. Петров, Тополовград, п.к. 6056, ул. " Мур " N 10
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР