Необичаен субект е заснел румънски турист по време на прехода

...
Необичаен субект е заснел румънски турист по време на прехода
Коментари Харесай

Румънски турист засне НЛО в Косово

Необичаен индивид е снимал румънски екскурзиант по време на прехода си в планина в Косово. При изкачването на връх Люботрън той съумял да фотографира объл транспортен съд, намиращ се във въздуха. Румънецът допуска, че е снимал по-овална летяща паница на извънземните жители.

Сензационното изображение е направено в края на месец октомври 2015 година. Тогава румънският екскурзиант, който бил част от огромна група, решил да направи няколко фотоси в утринните часове на деня.

Докато фотографирал планината, мъжът не забелязал нищо извънредно, само че откакто се прибрал вкъщи и почнал да преглежда фотосите, забелязал златисто кълбо, намиращо се във въздуха.

В групата имаше над двеста души. Никой от тях обаче не беше забелязал летящия транспортен съд, твърди румънският екскурзиант, който и до през днешния ден не може да повярва какво е снимал онази октомврийски заран.

Снимката на този объл транспортен съд е много забавна, защото този тип летящи машини нормално не се спускат толкоз ниско. Все отново при такова деяние има риск да бъдат видяни от земляни.

На това изображение летящият обект наподобява железен, само че в реалност не знаем дали е по този начин. Може да е направен от материал, който не е прочут на човечеството, разясняват уфолози.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР